• dec.
  13

  Zoals jullie allemaal weten is dit jaar het 8e lustrum van GEWIS, waarvoor wij als lustrumcommissie een tal aan leuke activiteiten hebben bedacht voor jullie! Eentje daarvan is het Lustrum GALAxy (dat plaatsvindt op 19 maart, schrijf je in!) waarvoor wij een ontzettend leuke vlinderdas hebben ontworpen. De inschrijflijst is nu open, dus wij zeggen: ga hem kopen! Als je de vlinderdas wil previewen, dan kan dat op lustrum.gewis.nl/clothing. Liefs, GR8-TIMES

  Lees meer
  Start
  maandag 13 december 2021 om 08:08
  Einde
  dinsdag 1 februari 2022 om 20:08
  Locatie
  GEWIS
  Kosten
  ~€12,50
 • feb.
  7

  Everything being moved online again is of course, awful. We will be stuck in our rooms for another few weeks, seeing only the same few people. It’s hard to avoid falling into a rut in situations like these, so TRAIN is here to help! With the training “Thinking Outside the Box” you will learn techniques to break through your thought patterns, and gain insight and overview of your situation. We will tackle problem analysis and problem solving, with a focus on doing, so you will be able to apply your creativity immediately! If possible, the training will be offline, but this is prone to change due to covid measures. You can also join us for wraps beforehand at GEWIS! To do so, subscribe for the eating list below!

  Lees meer
  Start
  maandag 7 februari 2022 om 19:00
  Einde
  maandag 7 februari 2022 om 21:30
  Locatie
  TBD
  Kosten
  FREE training, ~€2,50 for wraps
 • mrt.
  19

  Geachte GEWIS-leden, Graag nodigt de lustrumcommissie GR8-TIMES jullie op 19 maart 2022 uit voor het lustrumgala. Dit prachtige evenement zal plaatsvinden in de beboste heuvels van Berg en Dal met als thema GALAxy. Tickets zullen €100,- kosten voor studerende GEWIS-leden. Voor externen en niet-studerende GEWIS-leden zullen de kosten €147,50 bedragen. Let op dat als je een extra ticket koopt, we ervan uitgaan dat dit een ticket voor een extern iemand is óf een niet studerend lid. Als dit niet zo is, stuur dan alsjeblieft een email naar lustrum@gewis.nl. Voor deze prijs bieden wij het volgende aan: een luxe driegangendiner, onbeperkt bier, wijn, jägermeister, jenever, apfelkorn en fris, een feest tot in de late uurtjes met meerdere spectaculaire artiesten, borrelhapjes en een midnightsnack, een overnachting in een vier sterren hotel met ligbad, ontbijt, voor een meerprijs van ~€10,- zal er ook vervoer geregeld worden vanuit Eindhoven en terug. Het programma begint om 18.00 uur en er kan vanaf 16.00 uur ingecheckt worden in het hotel (bij veel inschrijvingen zullen we gebruik maken van dit tweede hotel, er zullen dan de hele avond pendelbussen rijden). De dresscode is black tie om het voor iedereen toegankelijk te houden maar een lange galajurk en rokkostuum worden aangemoedigd! In aanloop naar de activiteit zullen er pasmomenten komen waar de heren een rokkostuum kunnen aanmeten en kopen. Ook komen er dans en etiquette workshops om iedereen volledig klaar te stomen voor het weekend, hierover komt later meer informatie. Natuurlijk hoort er bij een gala ook een date. In de GEWIS ruimte zullen roze en blauwe brieven gelegd worden zodat men iemand via officiële etiquette uit kan nodigen voor het gala. Uitleg hierover zal bij de brieven te vinden zijn maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn dan is er ook veel op Google te vinden. Hopelijk zien we jullie allen in maart om er een onvergetelijke, prACHTtige avond van te maken!

  Lees meer
  Start
  zaterdag 19 maart 2022 om 16:00
  Einde
  zondag 20 maart 2022 om 11:00
  Locatie
  Berg en Dal
  Kosten
  €100 - €147,50

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid