B.O.O.M. BuitenBioscoop #Sweet16Edition

Op 19 september zal het prachtige dispuut B.O.O.M. haar 16e jaarring mogen ontvangen. Wij hadden voor jullie een hele week vol met toffe activiteiten gepland om deze bijzondere mijlpaal samen met ons te vieren. Na vorig jaar ons lustrum niet echt gevierd te hebben zijn we nu terug met een Sweet16!

Om jullie toch nog even uit die studentenkamertjes te krijgen en wat kostelijk vermaak te bieden, zal op maandag 13 september de 3e editie van de populaire buitenbioscoop plaatsvinden. We verklappen nu nog niet welke 2 films er gedraaid zullen worden, maar de films zullen ongetwijfeld een grappige en niet-zo-serieuze sfeer met zich dragen. Natuurlijk is een bioscoop geen bioscoop zonder (gratis) popcorn! Daarnaast zouden we B.O.O.M. niet zijn als we niet ook lekker gaan BBQ'en.

We raden je aan om je eigen (camping)stoeltje mee te nemen zoals in true B.O.O.M. fashion.

De exacte locatie van de activiteit volgt nog!

Start
maandag 13 september 2021 om 18:30
Einde
maandag 13 september 2021 om 23:00
Locatie
TBA
Kosten
€3 voor leden, €1 voor sjaarzen
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Buitenplezier Op Onze Manier of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 6 september 2021 om 09:00 tot zondag 12 september 2021 om 23:59.

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid