Buitenplezier Op Onze Manier

Dispuut B.O.O.M. is opgericht op 19 september 2005, nadat we als vriendengroep redelijk succesvol een introductieweek namens GEWIS hebben georganiseerd. Al snel volgde de eerste aspirant en zo zijn we, over tijd, langzaam doorgegroeid naar, op het moment van schrijven, zestien leden en twee aspiranten.

B.O.O.M. staat voor Buitenplezier Op Onze Manier en heeft als doelstelling de informatica- of wiskundestudent achter de computer weg te trekken en daar buiten actieve dingen mee te doen. In de praktijk komt dat neer op een actief buitenweekend waarin we kamperen, zorgen voor kampvuur, en activiteiten organiseren als een dropping, mountainbiken, kano├źn, etc. Daarnaast organiseren we buitenborrels en af en toe een kroegentocht, omdat dat gewoon leuk is.

De activiteit van B.O.O.M. is niet alleen buiten, maar ook binnen, bij GEWIS. De meeste (studerende) B.O.O.M.leden zijn actief in verschillende commissies en ook vaak aanwezig bij borrels en andere activiteiten. De reeds afgestudeerde B.O.O.M.leden zijn met regelmaat te vinden op vrijdagmiddagborrels bij GEWIS; wederom, omdat het kan.

  Website https://mettakken.nl/

B.O.O.M.'s activities

Login to view more information

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.