B.O.O.M. BuitenBioscoop

 • 14
  sep.

  Op 19 september zal het prachtige dispuut B.O.O.M. haar 15e jaarring mogen ontvangen. Wij hadden voor jullie een hele week vol met toffe activiteiten gepland om deze bijzondere mijlpaal samen met ons te vieren. Helaas biedt een 3e lustrum geen magische bescherming tegen COVID-19 en hebben we moeten besluiten om de feestelijke viering dit jaar wat in te perken en volgend jaar (hopelijk) onze sweet-16 te vieren.

  Om jullie toch nog even uit die studentenkamertjes te krijgen en wat kostelijk vermaak te bieden, zal op maandag 14 september de 2e editie van de populaire buitenbioscoop plaatsvinden. We verklappen nu nog niet welke 2 films er gedraaid zullen worden, maar de films zullen ongetwijfeld een grappige en niet-zo-serieuze sfeer met zich dragen. Natuurlijk is een bioscoop geen bioscoop zonder (gratis) popcorn! En om de avond compleet te maken zal onze geliefde barcommissie ons gedurende de activiteit van (alcoholische) drankjes!

  Er zijn 16 zitplekken op banken beschikbaar, maar als je comfortabel wilt zitten tijdens de films raden wij je aan om je eigen (camping)stoeltje mee te nemen. Komen die campingstoeltjes toch nog van pas dit jaar! (De maximale capaciteit van de activiteit is 40.)

  De exacte locatie van de activiteit volgt nog!

  Start
  maandag 14 september 2020 19:00
  Einde
  maandag 14 september 2020 22:00
  Locatie
  TU/e Campus
  Inschrijven voor
  zondag 13 september 2020 18:00
  Kosten
  1eu (gratis voor 1ejaars)
  Google Calendar

Please contact Buitenplezier Op Onze Manier or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen