Lustrum Gala

Geachte GEWIS-leden,

Koop hier uw kaartje voor het Gala ter ere van het 7e Lustrum van GEWIS. Entree tickets kunnen enkel gekocht worden door GEWIS-leden, maar u bent natuurlijk vrij om een externe date mee te nemen bij een duo-ticket. Er zijn vier verschillende tickets te koop: duo-ticket gala a 55 euro; duo-ticket gala inclusief diner a 125 euro; single ticket gala a 30 euro; single ticket gala inclusief diner a 65 euro. Natuurlijk is de gehele avond all inclusive, maar vergeet je ID niet mee te nemen!

Het diner bestaat uit een driegangen menu waarbij gekozen kan worden uit een vlees- of vismenu, geef uw keus (en in geval van een duo ticket ook de keus van uw date) aan bij uw inschrijving. Mocht u nog andere dieet wensen hebben, geef dit dan ook aan bij uw inschrijving. Indien u een gala ticket inclusief diner koopt bent u welkom vanaf 17.30 uur, het diner start om 18.00 uur. Gasten voor enkel het gala zijn welkom vanaf 21.00 uur. Mocht u heel veel later zijn, laat dit de organisatie dan weten door middel van een mail naar lustrumgala@gewis.nl.

Geef hieronder in het formulier aan welk ticket u wilt kopen en maak het bijbehorende bedrag over naar NL22ABNA0528195913 tnv GEWIS onder vermelding van "Gala [soort ticket] [naam]", waarbij [soort ticket] en [naam] vervangen dienen te worden door respectievelijk het soort ticket dat u wilt kopen en uw eigen naam. Wanneer de penningmeester van GEWIS dit bedrag ontvangen heeft, kunt u uw ticket ophalen bij een van de commissieleden (Aukje Boef, Nicky van den Berg, Vi Chu of Laura Kuntze).

Vergeet niet: u dient te komen in white tie!

Met vriendelijke groet, Lustrumgala-commissie

PS: de prijzen zijn gebaseerd op een minimum van 100 gasten bij het diner. Mocht de kaartverkoop dit niet redden, dan kan er besloten worden om het diner niet door te laten gaan. Natuurlijk ontvangt u in dat geval het verschil tussen een gewoon ticket en een ticket inclusief diner terug op uw rekening.

UPDATE: Het is ook mogelijk een combinatie van vis-vlees te nemen, bijvoorbeeld het vis voorgerecht en het vlees hoofdgerecht. Mocht je zoiets willen, mail dan even naar lustrumgala@gewis.nl.

Start
vrijdag 10 maart 2017 om 17:30
Einde
zaterdag 11 maart 2017 om 02:00
Locatie
Ketelhuis Eindhoven: Doctor poletlaan 45 Eindhoven
Kosten
Zie beschrijving
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart een Koraal- en Robijnlang Samenzijn in Thema of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 2 maart 2017 om 23:00 tot donderdag 2 maart 2017 om 23:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Soort Ticket Naam Date Diner Keuze Diner Keuze Date Andere Dieetwensen
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.