Stages

Path planning optimization for Automated Guided Vehicle (Eindhoven) bij Prodrive

Contact

jobs@prodrive-technologies.com

Toon Stage

Beschrijving

Category: Internship

Education level: MSc Computer Science / BSc Computer Science

Context

Prodrive Technologies is a developer and manufacturer of world-class electronics. It comprises over 1100 employees and is one of the fastest growing companies in Europe. Our organization is mostly based on two groups: Development and Operations. The Development department is oriented at developing first-class electronic, mechanic and software solutions. The operations department is responsible for production, assembly, testing and life-cycle-management of electronic products and systems in the range of 1 to more than a million pieces per year.

Recently, Prodrive has developed...

Lees meer  »

Meewerkstage dataspecialist financiële sector bij De Nederlandsche Bank

Beschrijving

Meewerkstage dataspecialist financiële sector

Zit je in de laatste fase van je studie en heb je affiniteit met data? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Een meewerkstage bij de divisie Statistiek (STAT) biedt jou de unieke mogelijkheid om te werken met een rijke dataverzameling over bijvoorbeeld FDI, effecten, betalingsbalans, derivaten en financiële sectoren. Statistiek volop in beweging, dit geeft je de kans om samen met IT-specialisten en data-architecten te werken aan de bouw van een nieuw dataplatform.

De meewerkstage

Gedurende enkele maanden verricht je werkzaamheden binnen de afdeling Betalingsbalans en Effectenstatistiek (BBES). De werkzaamheden beslaan...

Lees meer  »

Summer Internship 2019: Software Developer bij TOPdesk

Beschrijving

Summer Internship 2019: Software Developer

Je kunt al programmeren, doet dit graag in je vrije tijd en wordt blij van mooie technische oplossingen. Herken jij jezelf hierin? Kies dan voor het Summer Internship van de afdeling Development en ontdek hoe leuk werken kan zijn!

Waar kom je terecht?

Onze afdeling Development is veelzijdig en internationaal georiënteerd: vanuit Delft, Tilburg, Kaiserslautern en Boedapest werken zeventig collega’s samen volgens de Scrum-methode. Developers, testers en functional designers werken in multi-disciplinaire teams om onze software nog beter te maken.

Wat ga je doen als Software Developer?

<

p>Jouw start...

Lees meer  »

Internship Data Science bij NetMatch

Beschrijving

De opdracht Data science en big data worden meer en meer ingezet in diverse sectoren, waaronder ook in de reisindustrie. In deze opdracht ga jij onderzoek doen naar de prijsverlagingen die één van onze klanten doorvoert. Deze reisorganisatie verlaagt de prijzen van zijn vakantieaanbod als de vraag achterblijft, maar het bedrag van de prijsverlaging wordt momenteel bepaald door het gevoel van de beslissingsnemer. Het is jouw taak om een model te ontwikkelen dat de beslissingsnemer stuurt voor wat betreft de hoogte van de prijsverlaging, op basis van de beschikbare gegevens in het data warehouse en eventueel andere externe gegevens. Als resultaat van deze onderzoeksopdracht...

Lees meer  »

Meewerkstage toezicht nationale instellingen bij De Nederlandsche Bank

Beschrijving

Meewerkstage toezicht nationale instellingen

Zit je in de laatste fase van je studie en heb je affiniteit met de financiële sector? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! De divisie Toezicht Nationale Instellingen (NATIN) is op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Een meewerkstage bij NATIN biedt jou de unieke mogelijkheid om mee te draaien in het toezicht op banken, betaalinstellingen, beleggingsinstellingen en beleggingsondernemingen: een dynamische wereld die jou volop kansen biedt! De meewerkstage Gedurende enkele maanden verricht je werkzaamheden binnen de divisie NATIN. De werkzaamheden beslaan een breed scala aan instellingen. Je wordt hierbij begeleid door...

Lees meer  »

Afstudeerstage innovatief toezicht IT-risico’s en data-analyse bij De Nederlandsche Bank

Beschrijving

Afstudeerstage innovatief toezicht IT-risico’s en data-analyse

Snel opeenvolgende technologische ontwikkelingen leiden tot toenemende digitalisatie en automatisering in de financiële sector. Innovatie biedt zowel kansen als risico’s. Eén van de kerntaken van De Nederlandse Bank (DNB) is het houden van toezicht op de financiële sector. DNB heeft de afgelopen jaren veel nadruk gelegd op het thema datakwaliteit en gaat dit nadrukkelijker toetsen. Hierbij wil DNB gebruik maken van moderne onderzoekstechnieken.

Heb jij affiniteit met IT en het analyseren van bedrijfsprocessen of dataverwerking? Wil je ervaren wat het werk van een toezichthouder bij DNB inhoudt? Tijdens deze...

Lees meer  »

Afstudeerstage cash flow analyse als stress test instrument bij De Nederlandsche Bank

Beschrijving

Afstudeerstage cash flow analyse als stress test instrument

Sinds 2015 wordt door EIOPA (de Europese toezichthouder op verzekeraars en pensioenfondsen) één keer in de twee jaar een stress test uitgevoerd op de Europese pensioenfondsensector (rapport 2017). Door te kijken naar de impact van een stress scenario ten opzichte van een basis scenario wordt bijvoorbeeld de weerbaarheid van de Europese pensioensector beoordeeld. EIOPA heeft daarvoor een instrument ontwikkeld dat gebaseerd is op het doorrekenen van het effect op de balans van de pensioenfondsen.

Om één tussen alle deelnemende landen vergelijkbare balans te krijgen, spelen op nationaal niveau echter allerlei...

Lees meer  »

Afstudeerstage bij Pluriform Software bij Pluriform Software

Contact

Eva van der Leegte

werk@pluriform.nl

Toon Stage

Beschrijving

Jij zorgt voor
Afstuderen bij Pluriform Software betekent dat je concepten en onderwerpen uit de theorie direct kunt valideren en implementeren binnen het ontwikkelplatform (Pluriform Studio) van Pluriform. Tijdens het afstudeertraject kun je al ervaring opdoen met het ontwikkelen van generieke software componenten die door duizenden gebruikers dagelijks worden ingezet.

Geen dag hetzelfde
Pluriform Software biedt een breed scala aan mogelijke afstudeerthema’s, bijvoorbeeld op het gebied van web technologie, mobile development of database technologieën. Onderstaand een overzicht van mogelijke afstudeer thema's:

<

ul>

 • Modulecompositie: onderzoek...

  Lees meer  »

 • Internship Software Engineering bij NetMatch

  Beschrijving

  De opdrachten
  NetMatch heeft momenteel verschillende uitdagende stageopdrachten beschikbaar op het gebied van software engineering. Kijk op www.netmatch.nl voor de meest actuele vacatures en een uitgebreide omschrijving van alle opdrachten.

  Momenteel heeft NetMatch stageopdrachten beschikbaar met bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  <

  ul>

 • Wat verandert HTTP/2 voor web ontwikkeling?
 • XML-Doc: Build pipeline automatisering van API documentatie portals
 • OAuth (Open Authorization) server waarmee Active Directory geïntegreerd wordt met onze web projecten
 • Experimental builds om nieuwe website...

  Lees meer  »

 • Meewerkstage financiële risico’s pensioenfondsen bij De Nederlandsche Bank

  Beschrijving

  Meewerkstage financiële risico’s pensioenfondsen

  Het Expertisecentrum financiële risico’s pensioenfondsen (FRP) binnen DNB is op zoek naar een enthousiaste kwantitatieve (econometrie/actuariaat) stagiair. FRP maakt deel uit van de divisie Toezicht pensioenfondsen. Een meewerkstage bij FRP biedt jou de unieke mogelijkheid om mee te draaien in het toezicht op pensioenfondsen en verzekeraars: een dynamische wereld die jou volop kansen biedt!

  De meewerkstage

  Gedurende enkele maanden verricht je werkzaamheden binnen een afgebakend gebied. Je wordt hierbij begeleid door directe collega's uit het team. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  <

  ul>

 • Het uitvoeren...

  Lees meer  »

 • Meewerk- en/of afstudeerstage DevOps developer .NET bij De Nederlandsche Bank

  Beschrijving

  Meewerk- en/of afstudeerstage DevOps developer .NET

  Werk als stagiair DevOps developer .NET bij de divisie ICT van DNB mee aan cutting edge tooling.  

  Jij hebt impact

  Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. De Nederlandsche Bank is bezig met grote nieuwbouwprojecten op het gebied van ICT, waaronder het ontwikkelen van betalingssystemen. Je werkt als .Net developer bij ICT Monetair mee aan cutting edge tooling, die ons helpt onze rol als centrale bank van Nederland nog beter te vervullen.

  Wat ga je precies doen?

  Voor het ontwikkelen van de betalingssystemen staan meerdere scrumteams opgesteld. We koppelen...

  Lees meer  »

  Graduation Project bij Atos

  Beschrijving

  Are you interested in an innovative work environment with themes like Smart Industry, Industrial Internet of Things, and Industry 4.0? Take this chance to challenge yourself at Atos Professional Services.

  We support our customers in their digital transformation. Smart Industry also called “Industry 4.0” is the next level for manufacturing and product development. There are many areas to explore within I4.0. Think about themes like Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Execution Systems (MES), Manufacturing Operations Management Solutions (MOMS), (Industrial) Internet of Things (IoT), Augmented Reality (AR) and other (upcoming) new technologies and business services for...

  Lees meer  »