Contact

Nienke de Waal

Magistratenlaan 176
5223MA 's-Hertogenbosch
Netherlands

(088) 99 00 800

recruitment@anago.nl

Website bezoeken

Beschrijving

Kies je voor Anago, dan kies je voor professionaliteit in een informele setting, ambitie en plezier. Wat we precies doen? Kort samengevat, maakt Anago slimme software waarmee we organisaties helpen beter te plannen. Onze consultants sporen een planningsprobleem op en bepalen vervolgens de beste oplossing voor de klant. Organisaties komen bij ons met allerlei soorten planningsproblemen. We zetten er 3 voor je op een rij:

  • Een grote vliegtuigmaatschappij repareert vliegtuigmotoren, maar de instroom en doorstroom loopt spaak. Hierdoor wordt de reparatietermijn te vaak overschreden. Wij maken een centrale planning (en bedenken het algoritme hierachter) waardoor de doorlooptijd verkort wordt.
  • Medewerkers in een dossierorganisatie ervaren een hele hoge werkdruk omdat ze door de bomen het bos (of eigenlijk de dossiers) niet meer zien. Wij zorgen voor ondersteunende software waardoor alle dossiers met hoogste prioriteit als eerste in de planning komen.
  • Een groot callcenter heeft een planning nodig waarbij rekening wordt gehouden dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn die de juiste taal spreken om klanten (vanuit de hele wereld) te helpen binnen de afgesproken reactietermijn. Gelukkig helpen wij door een planning te maken waardoor medewerkers efficiënter worden ingezet.


Al onze planningen ontwikkelen we op ons innovatieve Low-Code ontwikkelplatform* Anago Assemble. Onze developers ontwikkelen de bouwstenen van ons platform, zoals connecties, web services, rekenengines, databases, workflow en user interfaces. Daarnaast bouwen ze aan onze IDE. Als developer leg je de basis voor onze consultants. Zij kunnen met jouw bouwstenen aan de slag met modelleren, zonder te programmeren.
*Een low-code platform stelt je instaat snel apps te ontwikkelen met een minimum aan code.


Werken bij Anago (in het development team) is werken:

  • Met Brabantse gezelligheid. Samen lunchen, borrelen en kennissessies bijwonen!
  • In een klein team. Het development team bestaat uit vijf developers en een wisselend aantal werkstudenten (inclusief twee internationale collega’s). Samen met een team van 10 applicatieconsultants bouw je aan de toekomstige oplossingen van Anago.
  • Met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Omdat je in een klein team werkt, is je werk heel gevarieerd en krijg je snel veel verantwoordelijkheden. Blijkt het dat je een bepaald deel in je werkzaamheden heel erg leuk vindt, dan zorgen we dat je daar meer aan kan werken of zelfs bijgeschoold kan worden. Dat jij je uitgedaagd voelt en blijft leren is onze prioriteit!
  • Je thuis voelen. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Door een informele band met collega’s en korte lijntjes met leidinggevenden en het management willen we je thuis laten voelen.
  • En streven naar verbetering. We zijn ambitieus en willen de klant een stap voor blijven. We werken met veel plezier en enthousiasme aan ons groeiende bedrijf om onze producten steeds te blijven verbeteren.


Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Anago? Kijk dan op: https://www.anago.nl/vacatures