First Year Committee 2021, Committee 4

Hallo allemaal!

Wij zijn een van de nieuwe eerstejaarscommissies van GEWIS. Onze volledige naam of ‘Republic of Cool Kids’ (we weten zelf ook niet waarom). Je kan ons herkennen aan onze mooie lichtblauwe truien, waar onze namen ook op staan!

Onze commissie is vrij vaak veranderd. Aan het begin van het jaar kregen we een geweldige aanwinst bij onze FYC, namelijk drie vrouwelijke wiskunde studenten. Door deze geweldige leden, zijn we trots om de FYC te zijn met de meeste vrouwelijke leden te zijn, en ook nog de meeste wiskunde studenten! Dus, yay diversiteit!

Bovendien hebben we ook leuke rollen in onze commissie. Natuurlijk hebben we de standaard rollen, zoals voorzitter, secretaris en penningmeester, maar daarnaast hebben we ook een influencer, een straffenmanager, een designer en een activiteitenmanager, alhoewel die laatste niet zoveel te doen heeft deze dagen. De straffenmanager is niet wat het lijkt. Ze beheert de straffen die worden uitgedeeld, als iemand bijvoorbeeld te laat is voor een meeting.

We zijn soort van een kleine familie in GEWIS. Dit komt vooral doordat we twee ouders hebben in onze commissie, omdat de rest zich als hun kindjes gedraagt. Zij verzorgen hun kindjes erg goed. Natuurlijk is de papa van de FYC onze voorzitter, Raphael, en de mama is onze influencer, Julia.

We hopen jullie allemaal binnenkort te leren kennen!

#werock

Activiteiten door FYC21-4 ROCK

Log in om meer informatie te zien