Lustrum GALAxy

Geachte GEWIS-leden,

Graag nodigt de lustrumcommissie GR8-TIMES jullie op 19 maart 2022 uit voor het lustrumgala. Dit prachtige evenement zal plaatsvinden in de beboste heuvels van Berg en Dal met als thema GALAxy.

Tickets zullen €100,- kosten voor studerende GEWIS-leden. Voor externen en niet-studerende GEWIS-leden zullen de kosten €147,50 bedragen. Voor deze prijs bieden wij het volgende aan:

  • een luxe driegangendiner,
  • onbeperkt bier, wijn, jägermeister, jenever, apfelkorn en fris,
  • een feest tot in de late uurtjes met meerdere spectaculaire artiesten,
  • borrelhapjes en een midnightsnack,
  • een overnachting in een vier sterren hotel met ligbad,
  • ontbijt,
  • voor een meerprijs van ~€10,- zal er ook vervoer geregeld worden vanuit Eindhoven en terug.

Het programma begint om 18.00 uur en er kan vanaf 16.00 uur ingecheckt worden in het hotel (bij veel inschrijvingen zullen we gebruik maken van dit tweede hotel, er zullen dan de hele avond pendelbussen rijden).

De dresscode is black tie om het voor iedereen toegankelijk te houden maar een lange galajurk en rokkostuum worden aangemoedigd! In aanloop naar de activiteit zullen er pasmomenten komen waar de heren een rokkostuum kunnen aanmeten en kopen. Ook komen er dans en etiquette workshops om iedereen volledig klaar te stomen voor het weekend, hierover komt later meer informatie.

Natuurlijk hoort er bij een gala ook een date. In de GEWIS ruimte zullen roze en blauwe brieven gelegd worden zodat men iemand via officiële etiquette uit kan nodigen voor het gala. Uitleg hierover zal bij de brieven te vinden zijn maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn dan is er ook veel op Google te vinden.

Hopelijk zien we jullie allen in maart om er een onvergetelijke, prACHTtige avond van te maken!

Start
zaterdag 19 maart 2022 om 16:00
Einde
zondag 20 maart 2022 om 11:00
Locatie
Berg en Dal
Kosten
€100 - €147,50
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GR8-TIMES Rotates 8 - To Its Most Endless State of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 22 november 2021 om 08:08 tot dinsdag 1 maart 2022 om 00:08.

Huidige inschrijvingen

Naam Extra ticket Bus ticket (~€10,-) Dieetwensen en allergieën Ik wil een kamer met ... (maximaal 1 naam invullen)
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.