Lunchlezing Friesland Campina

FrieslandCampina produceert en verkoopt consumentenproducten zoals zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in landen over de hele wereld. Daarnaast worden producten geleverd aan professionele klanten. FrieslandCampina heeft niet alleen iconische B2C-merken, een groot deel van ons bedrijf bevindt zich in de B2B-markt, waar we ingrediënten en halffabricaten verkopen aan fabrikanten van voeding, de voedingsindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.
Bij FrieslandCampine is innovatie onze inspiratie en drijvende kracht. Dankzij innovatie kunnen we de voedingswaarde van melk optimaal benutten en de veiligheid en verwerking van voedsel verder verbeteren. Elke dag werken de wetenschappers van FrieslandCampina in achttien landen met toewijding en passie aan duurzame oplossingen voor wereldwijde voedingsvraagstukken. Elke oplossing die ze ontwikkelen, is een antwoord op de behoeften die leven bij klanten en consumenten.
De inhoud van deze lezing zal nog geüpdate worden! Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 7 januari is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 10 januari 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

Start
dinsdag 11 januari 2022 om 12:40
Einde
dinsdag 11 januari 2022 om 13:20
Locatie
Luna 1.050
Kosten
Gratis lunch!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Corporate Communication and Contact Committee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zaterdag 30 oktober 2021 om 15:00 tot maandag 10 januari 2022 om 23:00.

Inschrijven

Login om in te schrijven
Of schrijf je in zonder een GEWIS lidmaatschap:

Door je in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord met de voorwaarden in het Activiteitenbeleid.