Lunchlezing Oracle Labs

Oracle Labs is een onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie binnen Oracle. Hun onderzoek is gericht op real-world resultaten: de onderzoekers streven ernaar technologieën te ontwikkelen die een belangrijke rol zullen spelen in de evolutie van technologie en de samenleving. Tegenwoordig zoeken Oracle Labs-onderzoekers naar nieuwe benaderingen en methodologieën, waarbij ze vaak projecten aannemen met een hoog risico of onzekerheid, of die moeilijk aan te pakken zijn binnen een productontwikkelingsorganisatie. De belangrijkste werkrichtingen zijn onderzoek, advies en productincubatie.
De inhoud van deze lezing zal nog geüpdate worden!
Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 17 december is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 20 december 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

Start
dinsdag 21 december 2021 om 12:40
Einde
dinsdag 21 december 2021 om 13:20
Locatie
Luna 1.050
Kosten
Gratis lunch!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Corporate Communication and Contact Committee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zaterdag 30 oktober 2021 om 15:00 tot maandag 20 december 2021 om 23:00.

Inschrijven

Login om in te schrijven
Of schrijf je in zonder een GEWIS lidmaatschap:

Door je in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord met de voorwaarden in het Activiteitenbeleid.

Huidige inschrijvingen

Naam
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.
1 Maximilian Schoenrock