Lunchlezing Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Bij Ordina bedenken, bouwen en beheren ze ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Ze streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.
Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld heeft Ordina de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Hun kracht is dat ze zelf de strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving.
Deze lezing zal over Mendix gaan, maar details komen nog!
Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Vrijdag 26 november is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot maandag 29 november 23u00.

Start
dinsdag 30 november 2021 om 12:40
Einde
dinsdag 30 november 2021 om 13:20
Locatie
Luna 1.050
Kosten
Gratis lunch!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Corporate Communication and Contact Committee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van vrijdag 29 oktober 2021 om 17:00 tot maandag 29 november 2021 om 23:00.

Huidige inschrijvingen

Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 78.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.
1 Ruxandra Hristache
2 Ruozhu Yao
3 Vanina Valkova
4 Ruozhu Yao
5 Zlatomira Stateva
6 Mihail Rahnev
7 Jacques Janse Van Rensburg
8 Xianbo XU