Lunchlezing Sogeti

Sogeti biedt end-to-end services met de focus op Digital, Cloud, Automation, Testen, DevOps en Cyber Security. Je mag van ons daarbij innovatieve en High Tech oplossingen verwachten. Die realiseren we voor je met onze IT-experts en kennis van de nieuwste technologieën.
Deze lunchlezing zal Thijs Pepping je meenemen in een achtbaan van desinformatie en mediamanipulatie. Van leugenachtige hiërogliefen tot computergegenereerde influencers en de toekomst van fake news. Manipulatie, beïnvloeding en desinformatie zijn van alle tijden. Mensen hebben altijd de behoefte gehad om te spelen met de realiteit, maar niet eerder kon dat zo gemakkelijk en geloofwaardig als nu. De vraag is hoe we grip houden op de informatiesamenleving nu kunstmatige intelligentie zich met het manipulatiespel gaat bemoeien.
Let op: deze lunchlezing zal fysiek zijn! De capaciteit is maximaal 75 deelnemers. Maandag 15 november is de loting, daarna is het first come first serve! Na aanmelden is opdagen verplicht. Afmelden kan tot woensdag 17 november 23u00. Als je dieetwensen hebt, stuur een mail naar ceb@gewis.nl.

Start
donderdag 18 november 2021 om 12:40
Einde
donderdag 18 november 2021 om 13:20
Locatie
Luna 1.050
Kosten
Gratis lunch!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Corporate Communication and Contact Committee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 28 oktober 2021 om 13:00 tot woensdag 17 november 2021 om 23:00.