Gratis Knaek Lidmaatschap

Picture this: ieder keer voor je de trein in stapt nog even een koffietje scoren voor €1,50 op het station. Altijd een tweede burger gratis scoren, of zelfs een geheel hoofdgerecht gratis bestellen in het restaurant. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Klinkt goed, nietwaar?
Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Namens GEWIS mogen we gratis Knaek lidmaatschappen weggeven, die toegang geven tot meer dan 1.000 dikke kortingen! Let op dat alleen studenten Knaek kunnen gebruiken.
Ga naar https://intro.knaek.nl/gewis en haal nu je gratis lidmaatschap!

Start
donderdag 5 augustus 2021 om 12:00
Einde
dinsdag 19 oktober 2021 om 23:59
Locatie
https://intro.knaek.nl/gewis
Kosten
Gratis!
Google Calendar

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid