GELIMBO Coffee Experience

GELIMBO heeft GEWIS al meerdere malen laten zien hoe je een echte Limburgse vlaai kan samenstellen. Maar wat drink je bij een stukje vlaai? Als je goed kijkt in de GEWIS ruimte zie je dat GELIMBO deze producten al jaren aan elkaar koppelt. Precies, koffie! Om GEWIS'ers bekender te maken met de meest gedronken drank ter wereld presenteert GELIMBO: de Coffee Experience.

De Coffee Experience neemt GEWIS'ers mee in de wereld van koffieculteren, herkomst van koffie en de oneindig vele smaakbelevingen. Natuurlijk krijg je als student veel te maken met koffie, en is het ook voor velen een middel om een dag vol colleges te overleven. Echter kan je naast het 'gewone bakkie troost' zoveel meer met koffie dan je denkt! Tijdens de 1,5-uur durende workshop worden de fijne kneepjes van het vak behandeld, en beleven GEWIS'ers experimenten met Nederlandse koffie van omstreeks 1706 tot vandaag.

De workshop is volgens de RIVM richtlijnen te bezoeken, en je zal met een groep van 8 personen deelnemen. De workshop vindt plaats op 11 en 12 oktober op de volgende tijdsloten: 16:00-17:30, 18:00-19:30 en 20:00-21:30.

De locatie waar de workshop wordt gegeven is 10 minuten fietsen vanaf de TU/e.

Je kunt twee voorkeuren voor tijdsloten opgeven in het inschrijfformulier. Onder de deelnemers die zich hebben ingeschreven voor woensdag 22 september wordt (indien van toepassing) geloot. Deelnemers die worden uitgeloot kunnen zich opgeven voor een ander tijdslot dat nog niet vol is, of komen op een reservelijst. Voor deelnemers die zich na woensdag 22 september inschrijven geldt een FCFS op tijdsloten die ten tijde van inschrijven nog beschikbaar zijn.

Start
maandag 11 oktober 2021 om 16:00
Einde
dinsdag 12 oktober 2021 om 21:30
Locatie
P. Czn. Hooftlaan 12, Eindhoven
Kosten
Eerstejaars €7,50 / Rest €10
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 16 september 2021 om 09:00 tot dinsdag 5 oktober 2021 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Voorkeurstaal workshop Tijdslot 1e voorkeur Tijdslot 2e voorkeur
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.