EAPC 2021

Met het beginnen van het academische jaar, begint ook een nieuw hoofdstuk in het epos der algoritmisch programmeren. Al jaren aan een stuk strijden studenten in de eerste maanden van het academische jaar om de titel van beste algoritmicus van Eindhoven en deze strijd der titanen vindt dit jaar plaats op 9 oktober.

De EAPC, de Eindhoven Algorithmic Programming Contest is een wedstrijd van 5 uur waar je samen met 2 teamgenoten, een laptop en een cheat sheet van 25 paginas algoritmische problemen op gaat lossen. Deze cheatsheet en je gezond verstand zijn dan ook alles wat je mee hoeft te nemen, want wij zorgen ervoor dat er genoeg te eten en te drinken is en je krijgt zelfs nog wat goodies van Prodrive mee!

Kortom: het wordt een leuke dag en thuis blijven is duurder! Trommel je vrienden daarom op en schrijf je nu in om geschiedenis te schrijven in de de kronieken der EAPC!

Als je nog geen team hebt, laat dan het veld "Teamnaam" leeg en wij proberen een team voor je te vinden.

Start
zaterdag 9 oktober 2021 om 10:00
Einde
zaterdag 9 oktober 2021 om 20:00
Locatie
Metaforum
Kosten
Gratis!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart Het Algoritmisch Code Kloppen of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 15 september 2021 om 09:00 tot vrijdag 8 oktober 2021 om 12:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Teamnaam Dieetwensen
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.