Word buddy tijdens de internationale intro-dag!

Denk je dat je deze activiteit eerder gezien hebt? Dat klopt; deze is verplaatst naar zondag 19 september in verband met corona.

Op zondag 19 september 2021 arriveert er een groep internationale Erasmusuitwisselingsstudenten op de TU/e-campus om een geweldige intro-dag te beleven! Deze internationale studenten zullen hier een half jaar/een jaar komen studeren, maar ze weten nog helemaal niks over Nederland, Eindhoven en over onze universiteit. Om deze studenten een vliegende start te geven en ze te helpen zich thuis te voelen hier, wordt deze intro-dag georganiseerd.

Iedere internationale student die deelneemt wordt gekoppeld aan een student die hier al studeert, een buddy! Daarvoor zoeken we jou! Op 19 september zul je je buddy ontmoeten en neem je ze mee naar alle activiteiten gedurende deze intro-dag. Je zult deze dag veel nieuwe mensen ontmoeten van over de hele wereld. Buddy worden is geheel gratis en we gaan die dag gezellige activiteiten doen! We verklappen niet te veel, maar een city tour en een pubquiz staan zeker op het programma.

Dus wil jij buddy worden? Schrijf je dan hieronder in om student aan je gekoppeld te krijgen! Ook niet-GEWIS-leden die aan de faculteit W&I studeren kunnen zich inschrijven. Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. We hopen dat we jou en je buddy deze september zullen zien!

Start
zondag 19 september 2021 om 11:00
Einde
zondag 19 september 2021 om 23:00
Locatie
GEWIS (MF 3.155)
Kosten
Gratis (inclusief lunch & diner)!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 30 augustus 2021 om 18:00 tot woensdag 15 september 2021 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 14.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid