GEZWEM LustRUM weekend

Arrrr! Het GEZWEM zeilweekend komt er weer aan! Dit jaar omdat GEZWEM haar 20e verjaardag viert zullen we groots uitpakken met ons 4e lustRUM weekend. We zullen dit jaar met zijn alle gaan zeilen op De Vrijheid een grote driemaster. Met dit prachtige schip gaan we een mooie tocht maken over het IJsselmeer. Exacte route en daarmee bezienswaardigheden hangen sterk af van het weer, dus dat kunnen wij pas later bekendmaken.

Als jij zin hebt in een weekend zeilen op een prachtig schip gecombineerd met het nuttigen van de nodige hoeveelheden bier en rum, schrijf je dan nu in voor het GEZWEM lustRUM weekend!

Het is dit jaar ook mogelijk om op zaterdag een dag mee te zeilen mocht je niet heel het weekend kunnen of willen.

We zullen vertrekken vanuit de haven van Enkhuizen, dit is goed bereikbaar met het OV.

Let op: de capaciteit voor het 'Heel Weekend' pakket ligt op een maximum van 34 personen, en de capaciteit voor het 'Alleen Zaterdag' pakket ligt op een maximum van 12 personen. Op deze inschrijflijst vindt een loting plaats onder de deelnemers die zich voor 12 september hebben ingeschreven, en de maximale capaciteit overschreden is. Iedereen die niet is ingeloot komt op een reservelijst.

De Vrijheid

Start
vrijdag 8 oktober 2021 om 18:00
Einde
zondag 10 oktober 2021 om 17:00
Locatie
'De Vrijheid'
Kosten
€80 (heel weekend) / €35 (alleen zaterdag)
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Zeilt Weer Een Meter of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 30 augustus 2021 om 13:00 tot zaterdag 2 oktober 2021 om 12:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Pakket
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid