Maand'lijkse borrel "Borrel met Bubbels"

Waade GEWIS-leden,

De vakantie is tot ons gekomen en als het goed bent u al ruim aan het genieten van wat de terrassen te bieden hebben. Na een jaar kunnen wij dan ook al het licht aan het einde van de tunnel zien en ook binnen het Dispuut “In Vino Veritas” kijken wij erg uit naar een toekomst waar wij met u weer een goed geschonken glas wijn kunnen drinken.

Zo herinneren wij nog de allerlaatste Maand’lijkse borrel die gehouden werd op 4 maart 2020, waar wij samen met u volop konden genieten van Oud-Hollandsche dranken en versnaperingen. Gelukkig mogen wij u mededelen dat dit niet de laatste Maand’lijkse borrel zal zijn. Op woensdag 4 augustus is het namelijk zo dat u opnieuw kan meegenieten van de overheerlijke wijn die wij u zullen aanbieden in samenstelling met enkele delicatessen waar u van kan genieten.

Aangezien dit ook de eerste Maand’lijkse borrel zal zijn in een lange tijd, willen wij dit ook graag vieren. Daarom zal dit dan ook een “Borrel met Bubbels” zijn. Uiteraard bent u van harte welkom om Dispuut “In Vino Veritas” te vergezellen vanaf 17:00 in de geliefde GEWIS-ruimte “Het Dakterras”. Hopelijk kunt u, net als wij, niet wachten op een festiviteit als deze en niet wachten op een avond om niet te vergeten!

Een Maand’lijkse borrel, voor de men die niet meer weet wat een Maand’lijkse borrel is of nooit de kans hebben gehad om er eentje mee maken, is een avond met goed gezelschap onder het genot van de beste wijn dat studentengeld kan kopen en hapje gemaakt door de leden van Het Dispuut.

Aangezien de borrel binnen is zijn er een beperkt aantal plekken. Schrijf in groepjes van twee in voor aankomende Maandag 23.59. Als er meer inschrijving zijn dan plek is zal er een loting plaats vinden. Kunnen je niet heel de avond bij zijn, laat dan plek vrij voor iemand die dat wel kan!

Start
woensdag 4 augustus 2021 om 17:00
Einde
woensdag 4 augustus 2021 om 21:30
Locatie
GEWIS ruimte
Kosten
Ligt aan de inhoud van uw glas!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met In Vino Veritas of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 29 juli 2021 om 12:00 tot maandag 2 augustus 2021 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Kameraad
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 11.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid