GEDWAAL Park Hike

 • 12
  jun.

  Voelt het net alsof de muren op je af komen? Ben je toe aan frisse lucht? Wil je de parken van Eindhoven zien?

  Dan heeft GEDWAAL de perfecte activiteit voor jou! In plaats van ons gebruikelijke winter wandel weekend hebben we volgende week zaterdag, 12 juni, een wandeltocht uitgezet door de prachtige parken van Eindhoven.

  Om de hike uit te lopen moet je onderweg verschillende puzzels oplossen en tochtechnieken uitvoeren om de juiste routes te vinden. Je zal rondlopen in groepjes van 4 man, die wij zullen maken. Maar, als je wilt kan je je inschrijven met een vriend of vriendin en dan zullen wij er voor zorgen dat je samen in een groepje komt.

  Om je te helpen met het overleven van eventueel verschillende extreme weersomstandigheden en de onvermijdelijke honger van het wandelen te overkomen hebben we voor ieder groepje een survivalpakket samengesteld.

  Wil je graag meedoen? Schrijf je dan snel in, als we dinsdagavond 8 juni meer dan 28 inschrijvingen hebben dan zal er een loting plaatsvinden.

  Hopelijk tot volgende week!

  Start
  zaterdag 12 juni 2021 13:30
  Einde
  zaterdag 12 juni 2021 17:30
  Locatie
  Eindhoven
  Inschrijven voor
  donderdag 10 juni 2021 23:59
  Kosten
  Gratis
  Google Calendar

Please contact GEWIS’ers Dwalen Waar Anderen Anders Lopen or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Met wie wil je je inschrijven?
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 5.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.