ITAM UNO Toernooi

 • 27
  mei

  Droom jij er altijd al van om je UNO talent te laten zien? Wil jij een leuke avond hebben met vrienden en ook nieuwe mensen ontmoeten? Wij hebben de perfecte activiteit voor je: het UNO toernooi, georganiseerd door de FYC Into The AM!

  De leden van ITAM hebben zelf een online UNO spel gemaakt. Er zijn meerdere rondes waarbij je de bracket doorloopt om de UNO kampioen te worden! Je kunt je inschrijven met 3 vrienden om de eerste ronde samen te spelen. Als je meer nieuwe mensen wil ontmoeten dan kan je inschrijven zonder groep en dan maken wij een groep voor je.

  De UNO meester verdient natuurlijk een beloning naast de eeuwige roem. De winnaar krijgt een originele prijs. We willen de verrassing niet verpesten dus de prijs wordt op de dag van de activiteit bekendgemaakt. Zorg dat je hem te zien krijgt door op Instagram @itam_fyc te volgen!

  Schrijf je in en doe mee op 27 mei van 20:00 tot 22:00. Tot dan! Voor vragen kan je een mail sturen naar fyc21-0@gewis.nl of DM ons op Instagram @itam_fyc.

  Start
  donderdag 27 mei 2021 20:00
  Einde
  donderdag 27 mei 2021 22:00
  Locatie
  Online
  Inschrijven voor
  woensdag 26 mei 2021 23:59
  Kosten
  Gratis
  Google Calendar

Please contact First Year Committee 2021, Committee 0 or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Team naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 8.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.