ITAM UNO Toernooi

Droom jij er altijd al van om je UNO talent te laten zien? Wil jij een leuke avond hebben met vrienden en ook nieuwe mensen ontmoeten? Wij hebben de perfecte activiteit voor je: het UNO toernooi, georganiseerd door de FYC Into The AM!

De leden van ITAM hebben zelf een online UNO spel gemaakt. Er zijn meerdere rondes waarbij je de bracket doorloopt om de UNO kampioen te worden! Je kunt je inschrijven met 3 vrienden om de eerste ronde samen te spelen. Als je meer nieuwe mensen wil ontmoeten dan kan je inschrijven zonder groep en dan maken wij een groep voor je.

De UNO meester verdient natuurlijk een beloning naast de eeuwige roem. De winnaar krijgt een originele prijs. We willen de verrassing niet verpesten dus de prijs wordt op de dag van de activiteit bekendgemaakt. Zorg dat je hem te zien krijgt door op Instagram @itam_fyc te volgen!

Schrijf je in en doe mee op 27 mei van 20:00 tot 22:00. Tot dan! Voor vragen kan je een mail sturen naar fyc21-0@gewis.nl of DM ons op Instagram @itam_fyc.

Start
donderdag 27 mei 2021 om 20:00
Einde
donderdag 27 mei 2021 om 22:00
Locatie
Online
Kosten
Gratis
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met First Year Committee 2021, Committee 0 of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 26 mei 2021 om 23:59 tot woensdag 26 mei 2021 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Team naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 8.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.