Dispuut "In Vino Veritas"' Open Algemene Digitale Dispuutsvergadering

Waarde GEWIS-leden,


Hèt weekend van het jaar komt er aan. Een weekend dat normaal natuurlijk wordt gedicteerd door een gepaste mate van decadentie, onwaarschijnlijk hoge vormen van entertainment en uiteraard overvloedige wijnconsumptie maakt ook dit jaar zijn wederopstanding, al is het in een alternatieve vorm. Dispuut “In Vino Veritas” staat ook dit maal klaar om voor u allen een Digitaal Decadent Weekend te organiseren.

De gebruikelijke levensweg richting een exquisiet kasteel moet dit jaar helaas plaats maken voor de makkelijke weg naar het digitaal treffen. Laat dit u er echter niet van weerhouden om deel te nemen aan deze series evenementen, want de kwaliteit van het vermaak zal er niet onder lijden! Waar u normaal tijdens de zaterdagmiddag van een Decadent Weekend op pad wordt gestuurd om Hèt Dispuut tijd en ruimte te geven om in de keuken een prachtdiner voor u te bereiden, zal u dit maal de kans krijgen om een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van Dispuut “In Vino Veritas” te nemen.

Met veel trots en genot presenteren wij de Open Algemene Digitale Dispuutsvergadering (OADDV). Gedurende de middag krijgt u de kans om aan te sluiten bij een online vergadering vol met de gebruikelijke serieuze besluiten, luidruchtig gebral, “jajajaja’s” en vin. Liters vin. Let op! Het druivennat voor deze gelegenheid zal door uzelf aangeschaft moeten worden. Tevens is het ook aangeraden om uzelf te voorzien met een overvloed aan decadente kwaliteitshapjes. Mocht u hierin geslaagd zijn, rest het louter om digitaal in te bellen via de GEWIScordserver. De OADDV zal aanvangen om 13:00 op zaterdag 15 mei aanstaande.

Tabee en tot dan!


Met joviale groet,
Bouke Bosma
Praeses der Dispuut “In Vino Veritas”

P.S.: Vergeet niet te drinken!

Start
zaterdag 15 mei 2021 om 13:00
Einde
zaterdag 15 mei 2021 om 17:00
Locatie
GEWIScord
Kosten
0
Google Calendar

Neem contact op met In Vino Veritas of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!