GSM LinkedIn Fotoshoot

 • 19
  mei

  Een foto zegt meer dan duizend woorden. En eerste indrukken zijn belangrijk. En in een tijd waarin veel digitaal afspeelt, is een beetje een leuke profielfoto voor je social media heel belangrijk. Vooral voor LinkedIn; een beetje een leuke foto helpt ontzettend bij het maken van een netwerken en wie weet, het vinden van een baan!

  Is jouw foto hopeloos verouderd? Is jouw foto eigenlijk heel erg stom? Heb je nog geen LinkedIn omdat je geen professionele profielfoto hebt (want die foto van je vriendenweekend in Center Parcs kan echt niet)? Of wil je gewoon een leuke professionele foto hebben? GSM helpt je dat mogelijk te maken!

  Op 19 mei regelen we in samenwerking met SkillsLab een fotoshoot waar je een professioneel kiekje kan laten schieten om op LinkedIn te gebruiken (en voor ons part ook op Instagram, Twitter, Facebook, als ie heel leuk is). Tussen 12:00 en 17:00 staat de fotograaf klaar om deze foto te maken, waarschijnlijk vindt dit plaats in de Markthal, maar precieze informatie volgt nog.

  Hoe gaat het in z’n werk? Schrijf je hier in op de inschrijflijst voor 14 mei 12 uur. Diezelfde dag om 17:00 krijg je een email met daarin een doodle. Deze moet je invullen voor 17 mei 12 uur. Op die doodle staan tijdsloten van 15 minuten. Je mag hiervan een tijdslot kiezen, en op elk tijdslot is ruimte voor 4 personen. In totaal kunnen er dus 80 mensen een mooie foto van zich laten maken. Hopelijk zien we je daar! En zien we daarna jouw mooie foto ook online!

  Groetjes, GSM!

  Start
  woensdag 19 mei 2021 12:00
  Einde
  woensdag 19 mei 2021 17:00
  Locatie
  TBA, waarschijnlijk Markthal
  Inschrijven voor
  vrijdag 14 mei 2021 12:00
  Kosten
  0
  Google Calendar

Please contact GEWIS Social Media or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.
Andreea Sava
Christoforos Lapathiotis
Nikki Mureau
Elise Crauwels
Eline
Anna Serysheva
Lotte Capel
Charlotte Meertens
Pascalle Ickenroth
Joana Coronel Soler
Davide Fabbro
Koen Vlot
Marloes Nieuwstraten
Floris Wulf
Christina Papadaki
Daniel Chou Rainho