Lustrum skireis interesse lijst

 • 31
  mei

  Om het 8e lustrum van GEWIS zo onvergetelijk mogelijk te maken onderzoeken we het idee om eenmalig een prachtige lustrum skireis neerzetten, vandaar deze interesse lijst om te peilen hoeveel interesse er is bij GEWIS voor zo'n prachtige vakantie!

  Het idee is om een (mid) week te gaan skiën in de Alpen in de eerste week van Q3, hierbij zal voor ongeveer 300 euro de reis, het verblijf en de skipas bij zijn inbegrepen. Mogelijk willen we ook een optie aanbieden om mee te gaan zonder skipas voor mensen die op een andere manier van de natuur willen geniet of alleen willen après skiën, dit zal voor een gereduceerde prijs zijn van rond de 150 euro.

  Wat we graag zouden willen weten is of je mee zou willen gaan op een leuke skireis en of dit dan voor het skiën en après skiën is of dat er ook interesse is voor een optie zonder skipas om dan een (mid)week te genieten in de alpen van de natuur en omgeving of om de week lang te après skiën en het gebied op deze manier onveilig te maken. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag. Mocht je nou niet mee willen maar wel een opmerking hebben, laat het weten.

  tldr; Interesse lijst voor een lustrum skireis!

  Start
  maandag 31 mei 2021 23:00
  Einde
  dinsdag 1 juni 2021 00:00
  Locatie
  De Alpen
  Inschrijven voor
  maandag 31 mei 2021 23:00
  Kosten
  -
  Google Calendar

Please contact GR8-TIMES or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Wil je mee op skireis? Opmerking
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.