GEWIS Committee Market 2020/2021

 • 31
  mei

  Beste leden/geïnteresseerden,

  Zoals je misschien wel zou verwachten heeft GEWIS een hoop enthousiaste studenten nodig om te blijven draaien zoals onze studievereniging al jaren doet. Om dit allemaal soepeltjes te laten verlopen heeft GEWIS een heel aantal commissies met ieder zijn eigen functie en identiteit, waarin je een hoop nuttig dingen kunt leren maar het ook zeker heel leuk kunt hebben samen. Maar hoe kom je er nou achter wat bij jou past? Geen zorgen, we zullen het je makkelijk maken door alle commissies te verzamelen op een centraal punt waar ze allemaal bereid zijn om al jouw vragen te beantwoorden; de commissiemarkt.

  Ook dit jaar is er weer een commissie markt! Kom gezellig praten met alle verschillende commissies binnen GEWIS om een idee te krijgen of ze misschien wel iets voor jou zijn! GEWIS heeft heel veel commissies, variërend van computer-onderhoud tot het opzetten van een zeilweekend. Om maar een paar gebieden te noemen waar onze verschillende commissies zich op focussen:

  • Het opzetten van leuke activiteiten voor de vereniging en haar leden / studenten van de faculteit, variërend van gesponsord pokeren tot aan het organiseren van "Wie is de mol"-geïnspireerde weekenden.
  • Het opzetten van evenementen / activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en carrière
  • Het opzetten van evenementen / activiteiten op het gebied van onderwijs
  • Het onderhouden van de GEWIS website en nieuwe features bouwen
  • Het beheren en onderhouden van de GEWIS hardware, software en mailservices
  • Het onderhouden van de GEWIS huisstijl en nieuwe designs maken
  • Het uitbrengen van het GEWIS magazine: Supremum
  • Het maken van foto's tijdens activiteiten


  Genoeg leuke dingen te doen dus, waar een hoop van te leren valt!

  Zoals het informatie-overzicht suggereert zal deze editie van de commissiemarkt plaatsvinden op het platform Gather.town. Gebruik deze link om de online ruimte in te gaan. Je hoeft niet ingeschreven te staan om de ruimte in te gaan, de lijst is puur zodat we een beeld hebben van wie we kunnen verwachten.

  Graag tot dan!

  Start
  maandag 31 mei 2021 12:15
  Einde
  maandag 31 mei 2021 13:45
  Locatie
  https://gather.town/
  Inschrijven voor
  maandag 31 mei 2021 12:00
  Kosten
  Gratis!
  Google Calendar

Inschrijven

Login om in te schrijven
Of schrijf je in zonder een GEWIS lidmaatschap:

Door je in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord met de voorwaarden in het Activiteitenbeleid.

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen