Lunchlezing Ordina

 • 29
  apr.

  This lecture will be given in Dutch

  Gehackt en nu?

  Je vermoed dat je bedrijf is gehackt en dat je mogelijke schade hierdoor leidt. Wat nu? Wat dan begint is incident response fase. Wat gebeurt er allemaal precies als je incident response uitvoert? Het Blue Team van Ordina zal je meenemen aan de hand van een casus door de stappen van incident response om een vermoedelijke hack te analyseren en op te lossen. We nemen je mee in de ervaring van het Blue Team hoe het is om incident response uit te voeren. We zullen daarbij inzoomen op het onderzoek hoe de hack is ontstaan, het oplossen van de hack en niet te vergeten het kijken naar de toekomst zodat dit niet nog een keer voorkomt. Het blussen van de brand is één maar het ervoor zorgen dat de brand niet weer ontstaat is ook belangrijk. Graag zien we je bij de lunchlezing zodat we je hier meer over kunnen vertellen.

  GEWIS leden kunnen gratis lunch krijgen, ofwel door het ophalen van een Hubble lunch box (online deelname) ofwel er wordt lunch gefaciliteerd (op campus deelname). Op het moment kunnen we niet garanderen dat deze lezing op campus georganiseerd kanworden. Er zullen maximaal 30 plekken beschikbaar zijn voor op campus deelname.

  Start
  donderdag 29 april 2021 12:40
  Einde
  donderdag 29 april 2021 13:20
  Locatie
  Luna 1.056 / MS Teams
  Inschrijven voor
  woensdag 28 april 2021 23:59
  Kosten
  Free lunch!
  Google Calendar

Inschrijven

Login om in te schrijven
Of schrijf je in zonder een GEWIS lidmaatschap:

Door je in te schrijven voor deze activiteit ga je akkoord met de voorwaarden in het Activiteitenbeleid.

Please contact Corporate Communication and Contact Committee or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Aanwezigheid
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 13.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.
1 Lieve Göbbels Online
2 Wessel Jansen van Doorn Online