Pretty Good Picture Challenge

 • 10
  mei

  Nu we ons bevinden in het jaar 2021 is het belangrijker dan ooit om goed overweg te kunnen met een camera. Ben jij goed genoeg voor de titel Pretty Good Photographer?

  Tijdens de eerste 4 weken van het laatste quartiel (19 april - 15 mei) zullen zij die zich hebben ingeschreven strijden om de beste foto's te nemen in een week tijd. Elke week is er een uniek thema waarvan de beste foto moet worden gemaakt. Iedereen stuurt 1 foto in en op basis van de stemmen van anderen krijg je een aantal punten per thema. Zo zijn er wekelijkse winnaars en is er een winnaar over alle weken.

  Elke weekelijkse winnaar krijgt een kleine prijs en de grote winnaar krijgt uiteraard een grotere prijs aan het einde van de challenge.

  Je kunt je aanmelden per persoon, echter kan je natuurlijk wel samenwerken met mensen om de beste foto te maken!

  We verwachte geen perfect plaatje, maar hopen op een simpelweg Pretty Good Picture!
  Meer informatie zal volgen op de insta (@pretty.good.picture) en of via de mail als je je hebt aangemeld. Het maximum aantal deelnemers staat op 100 en wij hopen dat jij er één van bent!

  Start
  maandag 10 mei 2021 12:00
  Einde
  zaterdag 5 juni 2021 23:00
  Locatie
  overal waar je maar wilt
  Inschrijven voor
  maandag 26 april 2021 12:00
  Kosten
  0,00
  Google Calendar

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 22.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.