Do It With Défi! The Game Show

Op 20 april organiseert Défi een spelshow, Do It With Défi! Gedurende deze spelshow, testen we jouw kennis en creativiteit in verschillende rondes. Meerdere rondes met interessante thema’s en elk natuurlijk een speciale Défi touch!

Gedurende de spelshow zullen er ook interactieve uitdagingen zijn om power ups te verdienen. Voor deze uitdagingen, heb je meerdere ongedefinieerde objecten nodig. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid aan om een Uitdaging Doos te kopen! Deze Doos bevat alles wat je nodig hebt om de uitdagingen te volbrengen en de spelshow te winnen!

Défi zou Défi alleen niet zijn als we alles al zouden vertellen.. Wees daarom voorbereid op onverwachte gebeurtenissen, gekke rondes vol trivia, en heel veel plezier tijdens de spelshow.

Er zijn maar 72 Uitdaging Dozen beschikbaar. Als er meer dan 72 inschrijvingen zijn binnen 24 uur na opening van de activiteit, zullen we loten. De Uitdaging Doos moet opgehaald worden bij GEWIS. Als je je inschrijft voor de Doos, zorg dan dat je beschikbaar bent om deze op te halen of zorg ervoor dat iemand anders deze voor je meeneemt.

Mocht je geen Uitdaging Doos willen of ze zijn op, dan zorgt Défi ervoor dat je van tevoren een boodschappenlijstje krijgt voor de uitdagingen. Het is niet verplicht hier alles van te halen, maar sommige uitdagingen kunnen niet zonder volbracht worden.

Je kunt deelnemen aan de spelshow in teams van 4-6 personen. Schrijf je hier beneden in en vernoem je teamnaam!


Hopelijk zien we je bij Do It With Défi!💜

Start
dinsdag 20 april 2021 om 19:30
Einde
dinsdag 20 april 2021 om 22:00
Locatie
Online
Kosten
Uitdaging Doos: 2,50, Sjaars Doos: 2,00 (optioneel)
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zondag 18 april 2021 om 17:00 tot zondag 18 april 2021 om 17:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Team naam: Wil je een Uitdaging Doos?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.