Do It With Défi! The Game Show

 • 20
  apr.

  Op 20 april organiseert Défi een spelshow, Do It With Défi! Gedurende deze spelshow, testen we jouw kennis en creativiteit in verschillende rondes. Meerdere rondes met interessante thema’s en elk natuurlijk een speciale Défi touch!

  Gedurende de spelshow zullen er ook interactieve uitdagingen zijn om power ups te verdienen. Voor deze uitdagingen, heb je meerdere ongedefinieerde objecten nodig. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid aan om een Uitdaging Doos te kopen! Deze Doos bevat alles wat je nodig hebt om de uitdagingen te volbrengen en de spelshow te winnen!

  Défi zou Défi alleen niet zijn als we alles al zouden vertellen.. Wees daarom voorbereid op onverwachte gebeurtenissen, gekke rondes vol trivia, en heel veel plezier tijdens de spelshow.

  Er zijn maar 72 Uitdaging Dozen beschikbaar. Als er meer dan 72 inschrijvingen zijn binnen 24 uur na opening van de activiteit, zullen we loten. De Uitdaging Doos moet opgehaald worden bij GEWIS. Als je je inschrijft voor de Doos, zorg dan dat je beschikbaar bent om deze op te halen of zorg ervoor dat iemand anders deze voor je meeneemt.

  Mocht je geen Uitdaging Doos willen of ze zijn op, dan zorgt Défi ervoor dat je van tevoren een boodschappenlijstje krijgt voor de uitdagingen. Het is niet verplicht hier alles van te halen, maar sommige uitdagingen kunnen niet zonder volbracht worden.

  Je kunt deelnemen aan de spelshow in teams van 4-6 personen. Schrijf je hier beneden in en vernoem je teamnaam!


  Hopelijk zien we je bij Do It With Défi!💜

  Start
  dinsdag 20 april 2021 19:30
  Einde
  dinsdag 20 april 2021 22:00
  Locatie
  Online
  Inschrijven voor
  zondag 18 april 2021 17:00
  Kosten
  Uitdaging Doos: 2,50, Sjaars Doos: 2,00 (optioneel)
  Google Calendar

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Team naam: Wil je een Uitdaging Doos?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.