I.V.V Winemaster

 • 5
  apr.

  Waarde heren en dames van het goede leven,

  We zijn alle gewend aan een lekker glas wijn en een goed gezeldschap, echter moet dat goede leven nu even op zich laten wachten. Wij bij I.V.V begrijpen dat als geen ander, daarom presenteren wij I.V.V Winemaster, opdat we alsnog met goed gezeldschap kunnen genieten.

  I.V.V Winemaster is een activiteit waarbij maximaal 15 teams van 2 personen opdrachten uitvoeren om een goed voetje te halen bij de Winemaster, hij zal de uitvoering van de opdrachten beoordelen en er punten aan toekennen. Het team met de meeste punten wint een prijs! Elk team zal een vijfttal taken uit moeten voeren in een week tijd, en filmpjes moeten insturen als bewijs. Aan het eind zal er een live show volgen op ons twitch kanaal waar de Winemaster de filmpjes zal beoordelen, en een prijs uit zal reiken. Daarnaast zullen er tijdens de live show 3 teams commentaar geven op hun eigen opdrachten en mislukte poginen, ook zullen zij een live opdracht uitvoeren, waarna de winnaar bekkend gemaakt zal worden.

  De opdrachten zullen op maandag 5 april per mail verstrekt worden aan de deelnemers. Je hebt tot en met zondag 18 april de tijd om de opdrachten op te sturen. De live show zal zijn op vrijdag 30 april in de avond.

  Met amicale groet, Dispuut "In Vino Veritas"

  Start
  maandag 5 april 2021 10:00
  Einde
  zondag 18 april 2021 23:59
  Locatie
  Online
  Inschrijven voor
  zondag 4 april 2021 23:59
  Kosten
  0,-
  Google Calendar

Please contact In Vino Veritas or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Teamgenoot
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 6.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.