GEFLITST Gebruikt DSLR's Fotostraat

 • 26
  mrt.

  Ken je dat gevoel dat je op de GEWIS site naar je eigen foto's kijkt, en dat de foto's van de carnavalsborrel van vorig jaar behoorlijk prominent op de eerste pagina staan? Of dat gevoel dat je eigenlijk geen goede, recente profielfoto meer hebt voor je GEWIS profiel? Of dat je de hele dag op je kamer zit en je je dagelijkse sleur eventjes wilt doorbreken?

  Wij ook! Gelukkig is GEFLITST hier om te helpen! "Normaal" zouden wij al twee photobooths opgezet hebben, maar dit jaar maar liefst 0. Daarom organiseren wij op vrijdag 26 maart een outdoor drive-in photobooth in de Karpendonkse Plas!

  Het is heel simpel: je schrijft je in op de GEWIS site en kiest een tijdslot in de Doodle om met een maatje op de foto te gaan. Je zoekt thuis wat leuke attributen, stopt ze in je tas, neemt ze mee naar de Karpendonkse Plas en gaat ermee op de foto (en je met je maatje natuurlijk)! Vervolgens zal GEFLITST deze pareltjes der beeldkunst ouderwets bewerken en publiceren op de GEWIS website! Zo heb je eigenlijk weer een toffe foto voor op je GEWIS profiel, en ben je weer een keertje buiten geweest.

  De fotografen zullen tijdens de activiteit gepaste afstand houden en de coronamaatregelen in acht nemen. Zorg ervoor dat je niet te veel voor je tijdslot aanwezig bent of te lang blijft plakken na je tijdslot, zodat er geen groepsvorming ontstaat. Bij (echt) slecht weer zullen we de activiteit afblazen. De exacte locatie van de photobooth wordt donderdagavond per mail verzonden, dus vergeet je niet in te schrijven op de GEWIS website.

  Tot dan!

  Vul hier de Doodle in, nadat je je hebt ingeschreven met je maatje.

  Start
  vrijdag 26 maart 2021 10:00
  Einde
  vrijdag 26 maart 2021 15:00
  Locatie
  Karpendonkse Plas
  Inschrijven voor
  donderdag 25 maart 2021 18:00
  Kosten
  Gratis
  Google Calendar

Please contact GEWIS Fotografeert Leden In Toffe Situaties, Toch? or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen