TU/e Murder Mystery

 • 25
  mrt.

  Stel je voor, je bent lekker met je dag bezig, colleges aan het volgen, assignments aan doen, als je opeens schokkend nieuws hoort. Een van de TU/e professoren van Computer Science en Technische Wiskunde is dood gevonden. Je bent al een tijdje aan het werk en kan wel een pauze gebruiken, dus om uit te stellen (Ik bedoel om de academische eer en gerechtigheid) besluit je de boel te onderzoeken. Want als er iemand is die dit mysterie kan oplossen, dan zijn het de algoritmische, door logica gedreven denkers van GEWIS!

  Dus raap je vrienden bij elkaar (3-6 personen) en schuif aan voor een spannende nacht vol raadsels en mysterie. Geen vrienden? Geen probleem! Schrijf je toch in en wij zorgen ervoor dat je bij een groep zit om mee te spelen zodat je nog wat coole nieuwe mensen kan ontmoeten. Als je je hebt ingeschreven zul je de Discord server kunnen joinen zodat de Meerkats' begeleiders je door het verhaal kunnen leiden. Je zal als een team beslissingen moeten maken zodat je de puzzel op kan lossen en erachter kan komen wie de professor heeft vermoord.

  Maak je agenda vrij op 25 maart en kom dit murder mystery samen met ons oplossen. We hopen je dan te zien : )

  Start
  donderdag 25 maart 2021 18:00
  Einde
  donderdag 25 maart 2021 22:00
  Locatie
  online
  Inschrijven voor
  dinsdag 23 maart 2021 23:59
  Kosten
  -
  Google Calendar

Please contact First Year Committee 2021, Committee 1 or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Team
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 33.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.