Online Batavierenrace

Beste Batavieren,

Het is weer zover, de Batavierenrace vind dit jaar plaats op 23 en 24 april! Helaas, net als vorig jaar, in alternatieve vorm. Desalniettemin maken we er het beste van!
We moeten samen 250 kilometer rennen. Dit betekent dat we screenshots van hardloopapps waarop de route, de afstand, de tijd en jouw naam staat moeten verzamelen. Dus als je wilt deelnemen, loop een afstand van tenminste 5 kilometer en maak een screenshot van je rondje. Stuur deze screenshot door via de mail aan bata@gewis.nl en doe zo mee met de online Batavierenrace!

Omdat we elkaar niet kunnen aanmoedigen is het leuk wanneer er zelf selfies gemaakt kunnen worden bij je start en finish van je loop om zo toch een mooie sfeerimpressie te krijgen. Na afloop is een gepaste afsluiting natuurlijk wel benodigd, dus starten wij zaterdagavond een online borrel om toch het feestje er een beetje in te houden. Leuk idee? Iedereen kan meedoen dus schrijf je snel in, zodat wij zeker weten dat we voldoende deelnemers hebben.
Voor iedereens veiligheid is het belangrijk om tijdens het hardlopen de Corona maatregelen te volgen. Zo kunnen we samen een mooie editie van de online Batavierenrace maken.

Met sportieve groetjes,
De Bata commissie

Start
vrijdag 23 april 2021 om 00:49
Einde
zaterdag 24 april 2021 om 23:00
Locatie
rond je eigen huis
Kosten
-
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Bata of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 22 april 2021 om 23:59 tot donderdag 22 april 2021 om 23:59.