Achmea workshop - Ga met IT de strijd aan tegen eenzaamheid [CANCELLED]

This workshop will be in Dutch

Welke rol neemt Achmea - de grootste verzekeraar van Nederland – in, tijdens de strijd tegen eenzaamheid onder jongeren?

Een bejaarde verpleeghuisbewoner achter een raam. Het stereotypische beeld dat vaak in ons opkomt als het gaat over eenzaamheid. Deskundigen slaan echter alarm, juist veel jongeren voelen zich steeds vaker eenzaam: bijna 10% van de jongeren voelt zich chronisch eenzaam! Het eenzaamheidsvirus is zelfs dodelijk; het is even schadelijk als obesitas en vergelijkbaar met de schadelijkheid van roken.

Tijdens de corona-crisis is eenzaamheid onder jongeren nog meer zichtbaar geworden. Misschien voel jij je wel eens eenzaam of kende je iemand in je omgeving die zich eenzaam voelt? Als Achmea willen we helpen in de strijd tegen eenzaamheid onder jongeren en onze dienstverlening hierop aanpassen. Wij dagen jou uit ons te helpen en te ervaren hoe je vanuit een organisatie, die midden in de samenleving staat, ook daadwerkelijk impact kan maken. Ben jij geïnteresseerd in IT, ben jij een creatieve denker en wil jij samen met ons brainstormen over hoe een IT oplossing eenzaamheid onder jongeren kan verminderen? Dan zien we je graag terug tijdens onze workshop!

Start
maandag 22 februari 2021 om 14:00
Einde
maandag 22 februari 2021 om 17:00
Locatie
Online
Kosten
-
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Corporate Communication and Contact Committee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 22 februari 2021 om 17:00 tot maandag 22 februari 2021 om 17:00.

Huidige inschrijvingen

Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 12.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.