Lunchlezing Harvest

Docker of the trenches

Op dinsdag 30 maart neemt Marinus Geuze (CTO) je mee in de wereld van Docker aan de hand van een praktijkcasus. Centraal hierbij staat de ontwikkeling van een klantportaal bij 1 van onze klanten. We zullen toelichten welke rol Docker speelt in de realisatie van dit portaal en waarom en welke implementatie keuzes er zijn gemaakt. Waar zijn we tegenaan gelopen in de praktijk en wat zijn de do's and don'ts?

Met deze interactieve lezing geven we jou inzicht in wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een klantportaal m.b.v. Docker. Marinus deelt de opgedane ervaring met je en wat een succesvolle aanpak is gebleken! Wanneer de tijd het toelaat zullen we tijdens de lezing ook een hands-on demo geven en er is een prijs te winnen!.

Harvest is een Talent Incubator voor software en data talent. Wij helpen jou, als afgestudeerd talent, bij het versneld ontwikkelen van jouw potentie. Daarnaast adviseren we onze klanten om jouw toekomstige werkplek zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het resultaat is het realiseren van business impact. Ons ultieme doel is: Building the Tech Leaders of Tomorrow from the Graduates of Today.

GEWIS leden hebben ook de mogelijkheid om een gratis Hubble lunch box op te halen voor aanwezigheid bij de lezing!

Start
dinsdag 30 maart 2021 om 12:40
Einde
dinsdag 30 maart 2021 om 13:20
Locatie
MS Teams
Kosten
Gratis!
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met Corporate Communication and Contact Committee of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 29 maart 2021 om 23:59 tot maandag 29 maart 2021 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Attendance
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 18.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.