Keuken met I.V.V deel III: Kersteditie [GEANNULEERD]

“Brrrr! Het weer is niet om over naar huis te schrijven gedurende deze tijden van het jaar. Ik zou er niet aan moeten denken om buiten te moeten borrelen met dit weer. Geen enkele hoeveelheid glühwein kan mij genoeg verwarmen om deze koelte te overwinnen!” Zijn dit nu de gedachten die u, zeer terecht wel te verstaan, ook hebt net als wij? Dan is er geweldig nieuws!

In deze tijd van koudte is natuurlijk het enige waar men naar verlangt het samenkomen rond een haardvuur met ballen in de boom. Helaas wordt dit ook verhinderd door de maatregelen die er in zijn gesteld om ons veilig te houden van de grote C. Gelukkig zijn dat niet de enige ballen die tevoorschijn komen om je warm te maken, want de ballen van I.V.V zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe Keuken met I.V.V!

Dit maal zal het gaan om een ware kersteditie van het al eerder succesvol gebleken concept. Mocht u hier nog niet bekend mee zijn, het zit als volgt: u opent woensdag 16 december a.s. klokslag 5 uur de website https://www.twitch.tv/hetdispuut en hier zal Hèt Dispuut een heerlijke maaltijd maken in duidelijke en langzame stappen die thuis in uw eigen keuken live te volgen zijn. Deze editie zal er een speciaal kerstdiner gemaakt worden om uw vrienden en familie een week later positief te verrassen met onverwachtse kunsten die wij aan u zullen demonstreren. De precieze ingrediëntenlijst voor de lamsrack die gemaakt zal worden, inclusief bijgerechten komen uiterlijk komende maandag op de GEWIS-website te staan.

Mocht U nu zo warm geworden zijn door dit vooruitzicht en kunt u niet wachten tot komende woensdag, dan hebben we alvast een voorproefje voor u met de verscheidene hilariteiten die vorige stream voor zijn gekomen. Geniet! Maar geniet (online) met maten! https://www.youtube.com/watch?v=zneMX6t_Vfc

TOEVOEGING: Beste Kookenthousiasten,

Het lijkt wel zomer zo rond deze kerstdagen. Nee, eigenlijk niet echt, maar wat we wel gemeen hebben met Australië is dat de wereld nu op de kop staat. En het is ook gemoedelijk warm voor de tijd van het jaar, dus een witte kerst hoeven we ook niet te verwachten, tenzij u per abuis natuurlijk poedersuiker en/of meel hebt ingekocht voor de keukensessie, want die gaan niet gebruikt worden. Maar goed, ik ben aan het afdwalen, de wereld staat op zijn kop. Onze grote vriend in “Het Torentje”, de heer Rutte, heeft eerder deze avond een toespraak gehouden waarin hij tegen het land vertelde dat we onder andere geen verre reizen meer mogen maken en waarin er ook verteld is dat de capaciteit voor het aantal mensen dat een ieder op bezoek mag ontvangen daalt van drie naar twee, met daarbij ook nog het dringende advies om überhaupt niet op bezoek te gaan. Goedzakken dat wij als Dispuut “In Vino Veritas” zijn betekent dit dus dat wij de raden van onze trouwe rechtse vrind ook niet aan onze laars zullen lappen. Ze zeggen wel vaker dat aan al het goede een einde komt, dus aan mij nu de fijne mededeling dat Keuken met I.V.V deel III: Kersteditie een stuk later zal eindigen dan verwacht. Helaas zal het daarmee ook een stuk later beginnen dat verwacht, gezien Hèt Dispuut geen mogelijkheid ziet de activiteit op zó’n manier uit te voeren zodat de maatregelen, we gaan immers op een culinaire reis, in acht worden genomen en de kwaliteit van het spektakelstuk dat het natuurlijk is gewaarborgd zal blijven. Een vervolgdatum voor deze knalactiviteit zal ik u echter tegoed moeten houden, gezien dit ook volledig afhankelijk is van maatregelen in de nabije toekomst. Maar onthoudt goed: na de regen komt ook weer zonneschijn. En om die zonneschijn even plaatselijk in uw gezicht te laten stralen kunt u altijd een van de volgende links aanklikken. Immers geldt hier ook over de vorige twee keren: gelukkig hebben we de beelden nog! https://www.youtube.com/watch?v=CuSnOuGZLlM https://www.youtube.com/watch?v=zneMX6t_Vfc

Veel kijkplezier en tabee! Namens Dispuut “In Vino Veritas”, Bouke Bosma Praeses der Dispuut “In Vino Veritas”

P.S.: Vergeet niet te drinken!

Start
woensdag 16 december 2020 om 17:00
Einde
woensdag 16 december 2020 om 23:00
Locatie
https://www.twitch.tv/hetdispuut
Kosten
Kijken is gratis. Ingrediënten niet.
Google Calendar

Neem contact op met In Vino Veritas of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!