Eindhoven Algorithmic Programming Contest

Dit jaar organiseert GEHACK wederom de EAPC. Door corona zal het er dit jaar net iets anders uit zien dan normaal en zal de EAPC nu plaatsvinden vanuit je eigen kamer. Meedoen is dus nog makkelijker dan ooit dus schrijf je snel in in teams van 3 om de felbegeerde EAPC wisseltrofee te bemachtigen.(Mocht je nog geen team hebben zullen wij proberen een team voor je te vinden dus heb je nog geen team wees niet getreurd).

Bij de EAPC zullen vele verschillende programmeer vragen worden gesteld, ook vele die met alle kennis van Programming goed op te lossen zijn dus laat ervaring geen reden zijn om niet aan dit mooie evenement mee te doen.

Normaal bij de EAPC worden de snacks rijkelijk verzorgd alleen aangezien het evenement dit jaar niet op de campus plaats zal vinden wordt dit lastig. We zijn nu aan het kijken naar een mogelijkheid om thuis toch snacks te verzorgen. Mocht dit kunnen hebben wij een address nodig, vandaar het laatste veld bij de inschrijf lijst om mogelijk toch nog snacks bij u thuis te kunnen verzorgen.

(Optioneel: Wil je je nou inschrijven als niet GEWIS lid stuur dan even een mail met je address gegevens naar gehack@gewis.nl mocht je thuis snacks/goodies willen ontvangen)

Voor vragen of oefenvragen voor de EAPC mail naar gehack@gewis.nl

Start
zaterdag 14 november 2020 om 10:00
Einde
zaterdag 14 november 2020 om 17:00
Locatie
At home
Kosten
Gratis
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Ervaart Het Algoritmisch Code Kloppen of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van donderdag 12 november 2020 om 23:00 tot donderdag 12 november 2020 om 23:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Ik heb al een team Teamnaam(Laat leeg als je nog geen team hebt) T-shirt maat GEHACK mag mijn address om goodies te sturen
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.