I.V.V Wijnproeverij

 • 19
  okt.

  Beste leden der GEWIS,

  Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt, worden de dagen kouder en korter, waardoor de sfeer gezelliger wordt dan in lange tijd het geval was. Helaas is het niet meer toegestaan om een paar vrienden bij u thuis uit te nodigen vanwege de maatregelen die de overheid ons heeft opgelegd. Denk daar van wat je wilt, maar de tweede golf van COVID-19 verhindert ons meet om met elkaar in contact te komen dan ons geliefd is.
  Gelukkig is er een oplossing voor al deze perikelen. Dispuut "In Vino Veritas" zal niet alleen een avondactiviteit organiseren vol met de decadentie en gezelligheid die je van ons gewend bent, maar zal je ook de kans geven om je smaakpapillen te trainen door golven van verschillende hoogwaardige, professioneel geselecteerde wijnen over je tong te laten rollen. Daarnaast zal Vinoloog Mgr. Sanders aanwezig zijn op het evenement dat op 19 oktober plaatsvindt om u een masterclass in de kunst van het proeven te geven.
  Inschrijven kan hier. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Let op dat de inschrijvingslijst één week voor de activiteit (maandag 12 oktober) wordt gesloten om een passende hoeveelheid kwaliteitswijn voor iedereen te garanderen.

  We hopen jullie allen te zien!

  Start
  maandag 19 oktober 2020 16:30
  Einde
  maandag 19 oktober 2020 19:00
  Locatie
  Markthal
  Inschrijven voor
  maandag 12 oktober 2020 23:00
  Kosten
  €7,50 p.p.
  Google Calendar

Please contact In Vino Veritas or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen