Win een Knaek!

 • 31
  aug.

  Wil jij elke tweede burger gratis bij de Burger King? Of 4 speciaalbiertjes voor slechts 9,50 bij de Stadsbrouwerij? Of misschien heel veel cash-back korting bij grote winkelketens zoals Nike, Asos en Google?

  Dan is de Knaek pas perfect voor jou! Namens GEWIS mogen we 50 Knaeks weggeven, en jij hebt een kans om er een te winnen. Schrijf je in voor deze activiteit en je wordt meegenomen in de loting. Let op dat alleen studenten de Knaek pas kunnen gebruiken.

  Als jij een van de gelukkige winnaars bent, zal het bestuur contact met je opnemen over de pick-up datum en tijd. Voeg daarom aan jouw inschrijving toe of je in Noord of Zuid Eindhoven jouw Knaek op wilt halen. Als je niet beschikbaar bent in de week van 31 augustus om jouw pas fysiek op te halen in Eindhoven, dan wordt jouw pas doorgegeven aan de volgende persoon op de wachtlijst.

  Heel veel liefde namens het 39e bestuur!

  Start
  maandag 31 augustus 2020 22:00
  Einde
  maandag 31 augustus 2020 23:00
  Locatie
  Eindhoven
  Inschrijven voor
  woensdag 26 augustus 2020 23:59
  Kosten
  n/a
  Google Calendar

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen