Borrel

We zijn terug! Deze donderdag zal de eerste borrel in de coronatijd plaatsvinden. Dit is een proefborrel om te kijken of activiteiten goed verlopen met de anderhalve meter regels. Maar dat houdt ons niet tegen, wij gaan met zijn allen genieten. Tijdens deze borrel zal je op een gele picknick bank zitten met zijn 4en en kom je hier niet van af, behalve als je moet plassen. De BAC zal heerlijke biertjes komen brengen. Meer uitleg over de protocollen volgt nog.

Je kan je inschrijven per persoon of met een groepje van maximaal 4. Als er meer dan 24 mensen op de inschrijflijst staan voor de deadline, zal er worden geloot. Een groepje heeft dan even veel kans om ingeloot te worden als een losse deelnemer. Maar dan kan je wel je vrienden weer zien die je al drie maanden alleen via de webcam hebt gezien. Let op: Je groepje telt maar één keer mee in de loting, je kan ook maar met één groepje of inschrijving meedoen.

Start
donderdag 18 juni 2020 om 16:30
Einde
donderdag 18 juni 2020 om 19:00
Locatie
Simon Stevin Veld
Kosten
-
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met BAr Commissie of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van woensdag 17 juni 2020 om 13:00 tot woensdag 17 juni 2020 om 13:00.

Huidige inschrijvingen

Naam Borrelt met
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.