Borrel

 • 18
  jun.

  We zijn terug! Deze donderdag zal de eerste borrel in de coronatijd plaatsvinden. Dit is een proefborrel om te kijken of activiteiten goed verlopen met de anderhalve meter regels. Maar dat houdt ons niet tegen, wij gaan met zijn allen genieten. Tijdens deze borrel zal je op een gele picknick bank zitten met zijn 4en en kom je hier niet van af, behalve als je moet plassen. De BAC zal heerlijke biertjes komen brengen. Meer uitleg over de protocollen volgt nog.

  Je kan je inschrijven per persoon of met een groepje van maximaal 4. Als er meer dan 24 mensen op de inschrijflijst staan voor de deadline, zal er worden geloot. Een groepje heeft dan even veel kans om ingeloot te worden als een losse deelnemer. Maar dan kan je wel je vrienden weer zien die je al drie maanden alleen via de webcam hebt gezien. Let op: Je groepje telt maar één keer mee in de loting, je kan ook maar met één groepje of inschrijving meedoen.

  Start
  donderdag 18 juni 2020 16:30
  Einde
  donderdag 18 juni 2020 19:00
  Locatie
  Simon Stevin Veld
  Inschrijven voor
  woensdag 17 juni 2020 13:00
  Kosten
  -
  Google Calendar

Please contact BAr Commissie or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen