Keuken met I.V.V Deel II

 • 22
  mei

  Waarde leden,

  Het uiterst succesvolle "Keuken met I.V.V" komt terug voor een tweede ronde! Als u de eerste variant heeft gemist, zijn een aantal van de beste momenten nu her te beleven op Youtube.

  Komende vrijdag rond klokslag 5 in de namiddag, zal er op twitch.tv/hetdispuut wederom live een culinair mirakel plaatsvinden. Ditmaal zal het menu zijn opgemaakt uit zelfgemaakte pasta met een aantal voortreffelijke, zelfs als student gemakkelijk te bereiden opties voor pastasaus! We beginnen om 5 uur met het bereiden van de verse pasta, welke u natuurlijk gerust allen mee kunt doen, waarna het programma om 17:45 uur verder zal gaan met de eerste sauzen. Koop dus gerust verse pasta in de supermarkt, als u niet over de benodigde apparatuur beschikt om pasta te draaien. De pasta kan ook zonder deze apparatuur gemaakt worden, maar dit zal niet op de livestream worden gedemonstreerd. Het streven is om alle pastasauzen om 19:30 klaar te hebben.

  De recepten kunnen hier gevonden worden.

  Tot vrijdag!

  Start
  vrijdag 22 mei 2020 17:00
  Einde
  vrijdag 22 mei 2020 23:00
  Locatie
  twitch.tv/hetdispuut
  Inschrijven voor
  donderdag 21 mei 2020 12:00
  Kosten
  Boodschappen
  Google Calendar

Please contact In Vino Veritas or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!