Interesselijst mondkapjes

 • 12
  mei

  Waarde GEWISsers,

  Nu de anderhalvemetersamenleving vorm begint te krijgen en duidelijk wordt hoe "het nieuwe normaal" er precies uit komt te zien, begint het ook duidelijk te worden dat het bezit van een mondkapje hierbij noodzakelijk is voor reizen in het OV en andere publieke gelegenheden.

  Met het oog op dat de Aliexpress lange levertijden heeft en twijfelachtige kwaliteit en in ons vaderland geproduceerde alternatieven niet geschikt zijn voor de studentenbeurs is hier het "ledeninitiatief mondkapjes", waar jij deze zomer veilig en RIVM-proof kan flaneren in de anderhalvemetersamenleving.

  Gemaakt van OEKO-TEX® 100-polyester, zijn ze te wassen op 60 graden en zien ze er ook nog eens gigantisch hip uit.

  De prijs ligt rond de €3.50 per stuk als je ze ophaalt in Eindhoven, verzending binnen Nederland is 1.80.

  Een voorlopig ontwerp is te vinden op https://imgur.com/a/ceM0XxK, echter sta ik zeker open voor suggesties, ideeen en opmerkingen! Deze mogen naar sjaarsrick@gewis.nl

  Gelieve aan te geven hoe veel je er zou willen en of je deze wel of niet zou willen laten verzenden. Dit is een interesselijst, als er interesse is (> 50 stuks) komt er een inschrijflijst waar er daadwerkelijk besteld kan worden. Indien de 50 niet gehaald wordt ga ik hard huilen.

  Start
  dinsdag 12 mei 2020 18:00
  Einde
  zondag 17 mei 2020 16:00
  Locatie
  Overal waar de PostNL komt
  Kosten
  3.50-5 euro
  Google Calendar

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen