Online Batavierenrace

 • 1
  mei

  Beste Batavieren,

  Zoals ondertussen wel duidelijk is geworden, gaat de gewone Batavierenrace niet door. Maar nu is er toch een alternatief opgezet: de 1ste Online Batavierenrace! Graag willen wij daaraan meedoen met ons eigen GEWIS team. Het werkt als volgt: we moeten met zijn allen 125 km hardlopen. Dit houdt in dat de organiserende commissie van ons 25 screenshots verwacht met daarop de afgelegde afstand en gelopen tijd van de loper.

  Dus nu is ons plan als volgt: iedereen loopt rond zijn of haar quarantaineplaats ongeveer 5 kilometer hard. Registreer je loop via bijvoorbeeld je Strava-app en maak een screenshot van jouw scherm waarop de route, de afstand, de tijd en jouw naam staat. Let op! Het hardlooprondje van 5 km moet wel gelopen worden tussen vrijdag 1 mei om 00:48 uur en zaterdag 2 mei om 23:59 uur, anders telt jouw inzending niet mee. Stuur deze screenshot door via de mail aan bata@gewis.nl en doe zo mee met de online Batavierenrace!

  Omdat we elkaar niet kunnen aanmoedigen en er dus niemand is om foto's te maken, is het leuk wanneer er zelf selfies gemaakt kunnen worden bij je start en finish van je loop om zo toch een mooie sfeerimpressie te krijgen. Na afloop is een gepaste afsluiting natuurlijk wel benodigd, dus starten wij zaterdagavond een online borrel (Schulties niet inbegrepen) om toch het feestje er een beetje in te houden. Leuk idee? Iedereen kan meedoen dus schrijf je snel in, zodat wij zeker weten dat we voldoende deelnemers hebben.

  Voor iedereens veiligheid is het belangrijk om tijdens het hardlopen 1,5 meter afstand te houden van anderen en alleen te lopen. Zo kunnen we samen een mooie editie van de online Batavierenrace maken.

  Met sportieve groetjes,
  De Batacommissie

  Start
  vrijdag 1 mei 2020 00:48
  Einde
  zaterdag 2 mei 2020 23:59
  Locatie
  rond je eigen huis
  Inschrijven voor
  woensdag 29 april 2020 23:00
  Kosten
  gratis
  Google Calendar

Please contact Bata or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen