LIMO

 • 8
  mei

  De Landelijke Interuniversitaire Mathematische Olympiade is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waarin teams tot 4 studenten vanuit Nederlandse of Vlaamse universiteiten drie uur lang de tijd krijgen om een aantal wiskundeopgaven op te lossen. De opgaven zijn bedoeld voor studenten van alle jaren die hun wiskundig inzicht op de proef willen stellen.

  Vanwege de huidige maatregelen kan de fysieke LIMO dit jaar helaas niet doorgaan. Maar om ook in deze tijden leuke activiteiten te blijven houden, organiseren we dit jaar een online editie! Deze editie zal nog steeds op vrijdag 8 mei plaatsvinden. Je zult die dag van 13:00 tot 16:00 de tijd krijgen om met je team te werken aan een aantal leuke en uitdagende opgaven.

  Voor meer informatie, en voor de inschrijvingen, kan je terecht op limo.a-eskwadraat.nl.

  Wissel dus je wekelijkse uitje naar de supermarkt af met een leuke wiskundewedstrijd; verzamel een team en schrijf je in! De opgaven zullen zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar zijn.

  Start
  vrijdag 8 mei 2020 13:00
  Einde
  vrijdag 8 mei 2020 16:00
  Locatie
  Bij jou op de bank
  Kosten
  -
  Google Calendar

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!