Keuken met I.V.V

Het zijn barre tijden en nare omstandigheden om het leven in mee te mogen maken gedurende deze nu al veel te lang durende crisis door het coronavirus dat vermoedelijk is veroorzaakt door het oraal consumeren van een van de enige gevleugelde zoogdieren op aard genaamd Chiroptera, ofwel in de volksmond Vleermuis, die vermoedelijk drager was van het eerder aangehaalde virus. De ziekte verspreidt zich tussen de mensen middels lichaamssappen uit de mond en neus, en daarom zijn er richtlijnen die ons tot treffen weerhouden. Dit zorgt er voor dat men tegenwoordig in isolement leeft, en daardoor de aanspraak van men om zich heen tot een minimum houdt en minder uit zijn of haar vertrouwede omgeving komt. Je zou er waanzinnig van worden!

Maar wees niet getreurd! Hèt Dispuut komt met een oplossing voor allen die thuis zit zonder enige vorm van amusement in de late uurtjes van de ordinair normale en saaie werkdag. Dispuut ``In Vino Veritas’’ wil ook graag een bijdrage leven aan de continuïteit van sociale evenement zowel als het amuseren van (onder meer) de leden van onze prachtige studievereniging. Het is namelijk zo dat dankzij Hèt Dispuut in normale omstandigheden er met regelmaat door middel van het organiseren van exquisiete activiteiten genoten kan worden door alle GEWIS-leden van de decadentie die wij uzelf en uiteraard ook onszelf op ieder moment toewensen. Gezien deze activiteiten normaliter het treffen van onze naasten inhoudt, hebben ook wij niet stil gezeten en hebben een oplossing bedacht om deze decadentie niet alleen naar onze residenties, maar ook in die van alle anderen die regelmatig aanwezig zijn op onze activiteiten, over te brengen.

Een verantwoord kleine groep enthousiaste leden van Hèt Dispuut zal op de avond van dinsdag 21 april twee gerechten bereiden. De bereiding van deze gerechten zal via een digitaal medium (Twitch) te volgen zijn door ieder die aan wilt sluiten bij deze show die ongetwijfeld zal uitpuilen van excellentie. Ruim voor deze uitzending zullen er twee boodschappenlijstjes op het web geplaatst worden, de een voor een beginnersgerecht, en de ander voor een gerecht waar u ongetwijfeld uw ouders met een uitgebreid kerstdiner positief zult verassen, mits de bereiding natuurlijk correct zal worden geëxecuteerd. Op deze manier kan een ieder die ons digitaal vergezeld de decadentie die wij voor onze eigen consumeren aan het produceren zijn nabootsen om zo dezelfde decadentie in eigen residentie te laten plaatsvinden. Het zal ongetwijfeld een knalsessie worden.

UPDATE: De recepten zijn te vinden in het volgende bestand: https://docs.google.com/document/d/1V3_zgkogt8NZl7MAsH1V6o7HfIRyHZwsOj2uxILTXf4/edit?usp=sharing

Start
dinsdag 21 april 2020 om 17:00
Einde
dinsdag 21 april 2020 om 22:00
Locatie
twitch.tv/hetdispuut
Kosten
0
Google Calendar

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!