Quarantaine - quiz

 • 23
  mrt.

  Het coronavirus grijpt om zich heen in alle hoeken en gaten van de wereld en heel Nederland zit thuis. Sport is afgelast, colleges gaan niet meer door en ook ons geliefde dakterras is gesloten om een pintje te doen na een zware dag.

  In deze tijden is het belangrijk om jezelf toch bezig te houden. Je kunt zo makkelijk beginnen aan dingen waar je eigenlijk nooit aan toekomt, zoals je BEP afmaken, dat ene vak halen en de nieuwe Animal Crossing. Echter mis je soms dat beetje competitie wat je normaal gesproken wel op het sportveld hebt.

  Daarom is er op maandagavond een pubquiz! Via de magie van het internet kan men in het comfort van zijn of haar eigen woonkamer aan deze pubquiz corona-vrij meedoen! Maak een team van 2-6 mensen, skype/discord elkaar(het is niet de bedoeling dat men samen gaat zitten voor deze quiz), trek een pint open en strijd voor de eeuwige roem.

  Voor GEWIS leden voor wie de eeuwige roem niet goed genoeg is zijn er extra redenenen om mee te doen: De winnaar wint een borrelkaart van 10 euro, waardoor dus het eerste rondje bij de eerstvolgende borrel gratisch is!

  Start
  maandag 23 maart 2020 20:00
  Einde
  maandag 23 maart 2020 23:00
  Locatie
  Op je eigen bank!
  Inschrijven voor
  maandag 23 maart 2020 16:00
  Kosten
  Niks!
  Google Calendar

Please contact the organizing party or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Teamnaam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 172.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.