“In Vino Veritas” Met De Fles Op Tafel

 • 11
  feb.

  Hooggeëerd publiek,

  Wellicht dat sommigen van u al bekend zijn met het begrip “quizzen”. Menig I.V.V’er mag ook graag zo nu en dan meedoen aan een “pubquiz”. Als Dispuut “In Vino Veritas”, zullen wij een kans om onze onbegrensde kennis op de proef te kunnen stellen, nooit uit de weg gaan. Echter, wij merken vaak dat er iets mist bij de standaard “pubquizzen” en andere kennisbeproevingen; een bepaalde “je ne sais quoi”. We willen niet alleen kunnen bewijzen dat we in bezit zijn van kennis over triviale feitjes, waar je in het dagelijks leven vrij weinig aan hebt, nee, wij willen ook ons tactisch vermogen, waar zelfs een 5-sterrengeneraal trots op zou zijn, tentoonspreiden. Dus wanneer iemand, eventueel potentieel, over meer triviale kennis zou bezitten, betekent dit dan direct dat zij de “quiz” zouden moeten winnen? Natuurlijk niet, want niet alleen kennis is van belang. Wie “weinig” weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen.

  Wat is er nu mooier dan een tegenstander diep in de ogen aan te kijken, hiermee zijn ziel te doordringen en deze persoon te laten geloven dat hij een quizronde slechter heeft gespeeld dan uzelf, terwijl dit wellicht helemaal het geval niet is. Wanneer dit dan daadwerkelijk lukt en u op deze manier uw tegenstander verslaat geeft, dit een euforisch gevoel waar men u tegen zegt.

  Om u ook te laten proeven van dit euforische genot, zal I.V.V een bluf- en kennisquiz organiseren naar het voorbeeld van het NPO-programma “Met het Mes op Tafel”. Omdat wij ook van een wijntje houden zullen wij dus een avond "Met De Fles Op Tafel" spelen. Aangezien de regels ietwat gecompliceerd zijn, raad ik ieder Nederlandssprekende deelnemer aan naar een aflevering van dit geweldige programma te kijken om zo het spelverloop te begrijpen. Daaraan toevoegend zullen aan het begin en tijdens de activiteit de spelregels en het spelverloop nogmaals worden uitgelegd.

  Zoals u van ons gewend bent, zal u tijdens de speelrondes kunnen genieten van heerlijke hapjes en wijnen. Daarnaast zal na afloop een na-borrel plaatsvinden, waar u samen met uw quizmasters verder kunt genieten van de eerdergenoemde hapjes en wijnen.

  Dit geweldige spektakel zal plaatsvinden op 11 februari 2020 te GEWIS. Er zullen maar 25 plekken beschikbaar zijn dus schrijf u tijdig in (de inschrijvingen gaan open op 5 februari 2020 om 12:00)

  Start
  dinsdag 11 februari 2020 19:00
  Einde
  dinsdag 11 februari 2020 23:00
  Locatie
  Dakterras
  Inschrijven voor
  dinsdag 11 februari 2020 12:00
  Kosten
  0
  Google Calendar

Please contact In Vino Veritas or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Naam
Het aantal ingeschreven leden is momenteel 16.
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.