I.V.V-Nieuwjaarsborrel

 • 7
  jan.

  Waarde dames en heren,

  Met de velen feestdagen in het vooruitzicht komt het einde van het jaar steeds dichterbij. Voordat u echter allen compleet van de aardbodem verdwijnt, bedolven onder oliebollen, kerstetentjes met familie en bergen met vuurwerk op Oudejaarsavond, vraag ik u aandacht voor een uniek evenement welke plaats zal vinden in de eerste week van januari.

  In het teken van goede voornemens, voor zoverre u denkt dat uw ziel nog te redden valt door dit soort ondernemingen, vraag ik uw aandacht voor een bijzondere borrel in de eerste week van het nieuwe jaar, een I.V.V-traditie, namelijk, de I.V.V-Nieuwjaarsborrel. Bij deze nodig ik u daarom uit om 7 januari, vanaf 17.00 uur, samen met hèt dispuut “In Vino Veritas” te proosten op een decadent jaar en een nieuw decennium in te luiden onder het genot van een bubbel of vin.

  Mocht dit voornemen niet uitdagend genoeg zijn voor u, dan presenteer ik u bij deze dat hèt dispuut u tijdens deze Nieuwjaarsborrel ook de unieke kans biedt tot het proeven van een van de meest delicate hapjes die te vinden zijn op deze aardbol. Voor wie het aandurft, en voor wie al bewonderaar is, zal er de gelegenheid zijn om een oester te happen. Als dat geen goede start van het jaar is, dan weet ik het ook niet meer. Wees daarom niet huiverig en laat u op dinsdag 7 januari verrassen door Dispuut “In Vino Veritas” met een bubbel en een oester!

  Namens dispuut “In Vino Veritas”,

  Mevr. Van Veenendaal

  Start
  dinsdag 7 januari 2020 17:00
  Einde
  dinsdag 7 januari 2020 22:00
  Locatie
  Het Dakterras
  Kosten
  -
  Google Calendar

Please contact In Vino Veritas or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!