Word buddy tijdens de internationale intro-dag

Op zaterdag 1 februari 2020 arriveert er een groep internationale Erasmusstudenten op de TU/e campus om een geweldige intro-dag te beleven! Deze internationale studenten zullen hier voor minimaal een half jaar komen studeren, maar ze weten nog helemaal niks over Nederland, Eindhoven en over onze universiteit. Om deze studenten een vliegende start te geven en ze te helpen zich thuis te voelen hier, wordt deze intro-dag georganiseerd.

Iedere internationale student die deelneemt wordt gekoppeld aan een student van hier, een buddy! Daarvoor zoeken we jou! Op 1 februari zul je je buddy ontmoeten en neem je ze mee naar alle activiteiten gedurende deze intro-dag. Je zult deze dag veel nieuwe mensen ontmoeten van over de hele wereld. Buddy worden is geheel gratis en we gaan die dag gezellige activiteiten doen!

Dus wil jij buddy worden? Schrijf je dan hieronder in om student aan je gekoppeld te krijgen! Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. We hopen dat we jou en je buddy op 1 februari tijdens de intro-dag zullen zien!

Start
zaterdag 1 februari 2020 om 10:00
Einde
zaterdag 1 februari 2020 om 20:00
Locatie
GEWIS
Kosten
-
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met the organizing party of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van maandag 27 januari 2020 om 14:00 tot maandag 27 januari 2020 om 14:00.