[CANCELLED] GEZWEM LustRUM weekend

 • 24
  apr.

  Arrrr! Het GEZWEM zeilweekend komt er weer aan! Dit jaar omdat GEZWEM haar 20e verjaardag viert zullen we groots uitpakken met ons 4e lustRUM weekend. We zullen dit jaar met zijn alle gaan zeilen op De Vrijheid een grote driemaster. Met dit prachtige schip gaan we een mooie tocht maken over het IJsselmeer. Exacte route en daarmee bezienswaardigheden hangen sterk af van het weer, dus dat kunnen wij pas later bekendmaken.

  Als jij zin hebt in een weekend zeilen op een prachtig schip gecombineerd met het nuttigen van de nodige hoeveelheden bier en rum, schrijf je dan nu in voor het GEZWEM lustRUM weekend!

  Het is dit jaar ook mogelijk om op zaterdag een dag mee te zeilen mocht je niet heel het weekend kunnen of willen.

  We zullen vertrekken vanuit de haven van Enkhuizen, dit is goed bereikbaar met het OV.

  Let op: de capaciteit voor het 'Heel Weekend' pakket ligt op een maximum van 34 personen, en de capaciteit voor het 'Alleen Zaterdag' pakket ligt op een maximum van 12 personen. Op deze inschrijflijst vindt een loting plaats onder de deelnemers die zich binnen een uur na opening hebben ingeschreven, en de maximale capaciteit overschreden is. Iedereen die niet is ingeloot komt op een reservelijst.

  Start
  vrijdag 24 april 2020 20:00
  Einde
  zondag 26 april 2020 16:00
  Locatie
  'De Vrijheid'
  Inschrijven voor
  zondag 5 april 2020 23:59
  Kosten
  €80 (heel weekend) / €35 (alleen zaterdag)
  Google Calendar

Please contact GEWIS Zeilt Weer Een Meter or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen