[CANCELLED] GEZWEM LustRUM weekend

Arrrr! Het GEZWEM zeilweekend komt er weer aan! Dit jaar omdat GEZWEM haar 20e verjaardag viert zullen we groots uitpakken met ons 4e lustRUM weekend. We zullen dit jaar met zijn alle gaan zeilen op De Vrijheid een grote driemaster. Met dit prachtige schip gaan we een mooie tocht maken over het IJsselmeer. Exacte route en daarmee bezienswaardigheden hangen sterk af van het weer, dus dat kunnen wij pas later bekendmaken.

Als jij zin hebt in een weekend zeilen op een prachtig schip gecombineerd met het nuttigen van de nodige hoeveelheden bier en rum, schrijf je dan nu in voor het GEZWEM lustRUM weekend!

Het is dit jaar ook mogelijk om op zaterdag een dag mee te zeilen mocht je niet heel het weekend kunnen of willen.

We zullen vertrekken vanuit de haven van Enkhuizen, dit is goed bereikbaar met het OV.

Let op: de capaciteit voor het 'Heel Weekend' pakket ligt op een maximum van 34 personen, en de capaciteit voor het 'Alleen Zaterdag' pakket ligt op een maximum van 12 personen. Op deze inschrijflijst vindt een loting plaats onder de deelnemers die zich binnen een uur na opening hebben ingeschreven, en de maximale capaciteit overschreden is. Iedereen die niet is ingeloot komt op een reservelijst.

Start
vrijdag 24 april 2020 om 20:00
Einde
zondag 26 april 2020 om 16:00
Locatie
'De Vrijheid'
Kosten
€80 (heel weekend) / €35 (alleen zaterdag)
Google Calendar

Inschrijflijsten

Neem contact op met GEWIS Zeilt Weer Een Meter of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!

Deze inschrijflijst is open van zondag 5 april 2020 om 23:59 tot zondag 5 april 2020 om 23:59.

Huidige inschrijvingen

Naam Pakket
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.