I.V.V Maand'lijksche Borrel - Port Edition

Het jaar loopt bijna ten einde en het lijkt erop dat een ieder steeds drukker wordt met elke omwenteling van de aarde rond zijn eigen as. De schemering valt eerder op ons en de ambiance wordt met de dag gezelliger. Het weer wordt steeds grijzer en kouder en de meesten van jullie verlangen er waarschijnlijk al naar om je rode en groene kledij uit je kleerkast te halen en een vroege kerst te vieren. Het is dus de perfecte gelegenheid om binnen bij het vuur te ontspannen en tijd door te brengen met goed gezelschap.

Gelukkig kunt u weer rekenen op Hèt Dispuut "In Vino Veritas" om u te voorzien van de perfecte mogelijkheid om een ontspannende nacht vol goed gezelschap, delicieuze hapjes en exquise drankjes te hebben. Op vrijdag 22 november vindt er weer een van onze fameuze Maand'lijksche Borrels plaats in onze geliefde GEWIS-ruimte 'Het Dakterras'. Een ieder is welkom op onze speciale vrijdageditie die in het teken staat van een speciale wijn uit het land in het zuiden van Europa met een groene en rode vlag, Portugal. Uiteraard zullen de gebruikelijke heerlijke wijnen verkrijgbaar zijn, maar er is een selectie gemaakt van diverse premium ports die uw smaakpallet voorgoed verbreden. Daarnaast zijn er ook onze gebruikelijke smakelijke hapjes, waarvan sommige deze keer zelf worden bereid. Dit alles om ervoor te zorgen dat u het weekend kunt beginnen met een ontspannen avond 'bij het vuur'.

We hopen u daar allen te zien!

Start
vrijdag 22 november 2019 om 17:00
Einde
vrijdag 22 november 2019 om 22:00
Locatie
GEWIS
Kosten
-
Google Calendar

Neem contact op met In Vino Veritas of het bestuur (cib@gewis.nl) als je vragen of opmerkingen hebt of als je na het verstrijken van de afmeldtermijn niet aanwezig kunt zijn. Veel plezier!